lumea de dincolo (de ecran)

Bacalaureat 2006

iunie 29th, 2006 by koma

Am dat prima data bacul in 93`… un an bun. Un liceu bun. Vremurile de atunci urmau sa ajunga amintirile placute de acum. Povestile. Emotiile acelea reale, dadatoare de noi inceputuri. Ori m-am tocit eu, care de-atunci am mai dat examenul acesta de vreo 8 ori, ori s-au schimbat vremurile. Acum e totul o mare poveste. Unii se prefac ca vorbesc, altii ca inteleg. In final se dramatizeaza din abundenta si se uita totul.

Dar ce treaba am eu cu ce`i in mintea omului, eu sunt pus aici sa lucrez. Eu preiau rezultatele, le stochez, la manipulez, filtrez, aplic diverse operatii, scot situatii… transmit la centru, treaba serioasa ce mai :). Printre marile drame pe care le intampin la tot pasul in aceasta perioada, de la mici neintelegeri cu echipa pana la marile neintelegeri cu sistemul, am avut placerea sa constat promptitudinea cu care mi-au raspuns cei de la SIVECO, un brand din ce in ce mai cunoscut in invatamant.

Posted in Alien | 1 Comment »

One Response

  1. Andy Says:

    Din pacate, Gojdu si Eminescu au decazut enorm in ultimii ani. Daca in Gojdu mai e ceva disciplina, in Eminescu disciplina se imparte in 2 categorii „pentru aia cu bani” – „pentru aia fara bani”.

    Si cica licee de elita ..

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.