lumea de dincolo (de ecran)

Movies

noiembrie 11th, 2007 by koma

Man from earh este o poveste fascinanta a unui profesor universitar care la petrecerea de adio le marturiseste colegilor ca traieste de 14.000 de ani pe pamant si a luat parte la marile evenimente ale istoriei. Abordarile sunt foarte interesante, farmecul lui constand in special in calitatea replicilor. Tocmai mi-am confirmat aprecierea gasind pe IMDb filmul cotat cu 8.2

Goodfellas(1990) il aveam de o vreme dar mereu am crezut ca l-am vazut, fiind un film de referinta comportamentul gangsterilor mafioti. Actorii sunt alesi pe spranceana(De Niro, Ray Liotta, Pesci) , fiecare caracter avand o personalitate aparte conturata. Cu usurinta recunosti genul de personaje create aici in serialul Sopranos, premiat de asemenea pentru reusita lui.

Underdog este un catel stangaci dar bine intentionat care primeste puteri supranaturale in urma expunerii la un cocktail de substante amestecate haotic in laboratorul unui geniu malefic, orientat pe cucerirea lumii cu experimente facute pe caini. Filmul, desi slabut si extrem de previzibil isi gaseste segmentul ideal de spectatori in randul varstei de 14.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile. Nu stiu exact daca mi-a placut sau doar m-a socat, dar am remarcat un lucru: trecusera aproape 2 ore in cateva minute. Cu toate ca eram obosit si in asemenea conditii abandonez un film in cateva minute, cand a aparut brusc genericul de sfarsit am crezut ca am vizionat un promo doar si nu tot filmul. Nu garantez nici ca un spectator care n-a trait in epoca de aur il vede cu aceiasi ochi, dar premiile primite de acest firm confirma valoarea lui si in afara audientei predecembriste. Uite si o secventa aici.

Posted in Image in motion | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.