Cum rar se mai intampla in zilele noastre, m-am trezit cu niste bani cazuti din cer de la binevoitorii Caib Securities, despre care aud doar lucruri bune precum intentia lor nestavilita de a cumpara intregul pachet Kandia-Excelent SA. Toate bune si frumoase, dar eu unul nu am vandut actiunile mele nimanui. Nu vad cum poti sa faci o cumparare daca n-ai de la cine cumpara. Recunosc, banii sunt un gest frumos, le multumesc din suflet, dar documentul prin care eu detin acele actiuni este in posesia mea si asa va ramane deocamdata.

Se specifica si un telefon pentru DETALII. Adica daca doresti sa stii mai clar cum este posibil sa iti cumpere ceva fara ca tu sa vinzi poti sa suni la un anume telefon unde iti va raspunde pe un ton delicat o robotzica satula de atatea apeluri si nu m-as mira sa aiba si un pret special. Poate ma lamureste si pe mine domnul Giugiumica despre ce este vorba, restul tentativelor mele de comunicare fiind fara sorti de izbanda pana la acest moment. Am dat pana acum de numere dezafectate, emailuri fara raspuns, informatii contradictorii.

Se pare ca nu am fost singurul cadorisit.

Later edit:

In conformitate cu prevederile art. 206 din legea nr. 297/2004 privind piata de capital actionarul majoritar Vantas International are dreptul (ca urmare a ofertei publice derulate in urma careia a ajuns sa detina 95% din capitalul social al Kandia-Excelent) sa va cumpere actiunile iar dvs. aveti obligatia de a le vinde.

Acesta este raspunsul prompt(2 ore) oferit de Rodica Nitescu, Compliance officer la CA IB Securities (Romania) S.A.

Share