lumea de dincolo (de ecran)

VERSUS

august 27th, 2006 by koma

Posted in Alien, Blogfather, Poze, Tech | 3 Comments »

Mioritics

august 25th, 2006 by koma

2

Posted in Alien | No Comments »

Test your Hacking skills

august 15th, 2006 by koma

Am gasit chestia asta. E dragut. Dupa un pic de google si stres primesti in cazul fericit textul asta:
CONGRATULATIONS!
GREAT JOB!! You have completely solved the Hacker Puzzle!

Posted in Alien | 1 Comment »

Shhh… doarme Luca!

august 13th, 2006 by koma

Luca

Posted in Alien, Blogfather, Poze | No Comments »

Hanul Pescaresc

august 13th, 2006 by koma

hanulLa cativa km de Oradea, in zona Saldabagiu de munte, s-a amenajat un lac cu terenul din jur in scop turistic. Am putea`o numi „The hungarian job”, pentru ca tot tacamul e de dincolo de granita, de la logistica la preparatele de mancare, preponderent din peste. Nevoia de petic de paradis e tot mai acuta in mediile aglomerate, cativa oameni destepti au speculat ideea si rezultatul este aici.

Deci se poate. Cam asta doream eu sa spun. Daca statiunea Felix e in declin, daca litoralul romanesc incepe sa puta, daca majoritatea statiunilor binecuvantate cu toate resursele posibile parca vor sa te sperie pe zi ce trece, descoperind un plan malefic ascuns, sau o prostie comuna, sunt cateva exceptii, in care se castiga bine si culmea, se traieste bine.

Posted in Blogfather, News, Poze | 4 Comments »

Mona Musca, ultima baricada

august 11th, 2006 by koma

Odata cu vestea conform careia Dna Mona Musca, reper de moralitate si bun simt pentru aceasta clasa politica pestrita si recunoscuta pentru obrazurile prea groase, a dat note informative Securitatii despre colegii ei de facultate, a cazut si farama de speranta pe care o aveam ca mai poate cineva in aceasta tara sa faca ceva curat, manat doar de sentimente marete, precum patriotism, nationalism si alte cele, mituri in toata regula si doar atat.

Eu unul nu acuz colaborarea cu Securitatea, nu cred ca multi dintre noi ar fi ridicat un deget impotriva baietilor convingatori cu ochi albastri, poate nici nu a facut-o cu placere, poate nici nu a beneficiat de foloase. Dar asta nu conteaza deloc. Conteaza ca acum, in noile vremuri, predica cinstea si omenia acoperindu-si cu cea mai mare grija pacatele, in loc sa ceara prima data iertarea celor multi pe care ii reprezinta pentru greselile din trecut.

Nu tare ma ranea s-aud ca alde Nastase sau Patriciu au mai facut o shusta, dar fiind cea fara de pata, nu ma voi jena sa afirm:

rusine, stimata doamna, rusine!

Posted in Alien | 9 Comments »

Pasarile

august 7th, 2006 by koma

x… Neah, nu e vorba de Alfred Hitchcock’s The Birds, e doar panica ce le-a cuprins pe toate inaripatele din zona de o vreme. Aud tot felul de croncanituri caraghioase, stoluri isterice de *** nu stiu ce pasari mici fac ture cu viteza luminii, porumbeii din antena se agita mereu, izbindu-se adesea inexplicabil… si peste toate un tipat prevestitor de pericole… de undeva de sus. Mi-am dat zoom`ul la maxim (nu radeti e un Sony pt amatori) si-am tras o poza undeva inspre punctul ala inscris pe-o orbita circulara. Rezultatul e in imaginea alaturata. Ce sa fie?

Posted in Blogfather, Poze, Psycho | 2 Comments »

C`est drole

august 7th, 2006 by koma
x xMasinuta asta sta de vreo 30 de ani cuminte pe o straduta din apropiere. Ma gandesc s-o trec in eternitate pana n-o vand oamenii de bine la fier vechi.

Posted in Alien | 5 Comments »

Chestionarul RoBloggers

august 1st, 2006 by koma

Chestionarul RoBloggersPentru a avea o imagine cat mai corecta referitoare la sursele de informare, modul si motivele pentru care bloggerii romani scriu, platformele utilizate, criteriile de apreciere a blogurilor valoroase, previziunile asupra dezvoltarii blogosferei romanesti, va asteptam pe cat mai multi – (http://www.timsoft.ro/)

Posted in Alien | 3 Comments »