ianuarie 2007


artima1.jpgartima3.jpgartima2.jpg

Little children si The holiday sunt doua filme pe care le-am vazut din intamplare consecutiv. Kate Winslet practic face legatura intre ele, chiar daca nu sunt deloc legate, prin rolul femeii nefericite in cautarea idealului. Le recomand, chiar in aceasta ordine.

2:20 PM. Orasul roieste de lume.

Ma despart de tovarasul meu de salata si bere multumit de caloriile recent adaugate. N-apuc sa fac 1 minut cand suna telefonu cu omul meu gafaind de frica: bai, era sa`mi cada un perete in cap!

Nefiind el prea coerent nici in momentele senine, nu am reusit sa`l decriptez imediat. Imi zise ca la un pas de el tocmai cazuse o bucata din perete/tencuiala de la o inaltime considerabila, parte integranta in vremurile ei bune din hotelul Parc, o relicva arhitectonica nebagata in seama de prea multa vreme. Dar mai aproape de el era un copil de cativa ani, care a cazut pe jos de frica. Zgomotul a fost impresionant, sunt curios ce vor prinde din el autoritatile sau macar presa autohtona.

sorry 4 nopics.

E deja al 2lea clip, cu o alta scena in care patronul-presedinte impresionat nevoie mare de nivelul artistic ridicat se recunoaste in maneaua Suparat, care are toate sansele sa devina imn national in eventualitatea unei alegeri facuta la betie.

Am stat cateva minute sa-l aud pe Vadim aducand acuzatii lui Basescu la Antena3. Daca nu pica unul dintre ei cel putin in urma acestui foc continuu, nu meritam sa ne mai uitam spre clasa politica.

Se pare ca poti sa-ti schimbi substantial clientii de la o zi la alta si sa consumi si mai putin curent electric cu reclama luminoasa doar inlaturand niste litere. Uite-asa, cofetaria Pigalle din Oradea a ajuns sa serveasca trecatorilor „tarie”. Poate e doar oferta de iarna, in perspectiva venirii frigului.E simplu, economic si de efect imediat.
x

yummy

Vine un vant dinspre atlantic. Azi e peste unguri. Cica e dur. Mai sunt cateva ore bune dar deja se simte.(Se vede si din iconul de pe sidebar)

after

Later edit: toata noaptea am auzit vantul trantind geamurile la uscatorie si in casa scarii si ma gandeam cate crengi o sa cada pe masina(salcamii astia uscati sunt speciali facuti sa-ti cada pe masina). Let`s just say i was lucky.

ABC+BC+C=4A5

Aflati A,B,C care reprezinta cifrele ce compun respectivele numere.(In mod normal notatia este cu bara orizontala deasupra, dar html permite doar underline)

ps: nu va uitati inainte la comentarii:)
recordul e 2min

In sfarsit am scost Matizul in afara orasului(ups, am mai fost la Suncuiusi, am uitat).salvarea blocata

  • Consum mediu: 6.4l/100km
  • Viteza maxima: 127kmh
  • Oradea-Arad(112km): 80min

Am surprins un tir care nu s-a dat deloc in laturi la semnalele disperate ale salvarii. Intr-un final salvarea a reusit sa-l depaseasca, desi era cam veche si statea prost cu demarajul.La o intersectie in Arad am calcat tare acceleratia sa prind galbenul. Printr-o sincronizare bizara, ceimagic avionics perpendiculari pe mine pornisera si ei. Si erau un Tuareg si un A6, demarand in tromba, nervosi sa-mi calce mamarutza. Apoi mai e o poza cu bordul complex de avion in intuneric :). A fost haios la o intersectie, am calcat sa prin galbenul si nu stiu prin ce sincronizare, cei M-am speriat un pic, dar mi-a trecut.

E haioasa scena politica. Ma face adesea sa-l plasez pe tot mai celebrul Caragiale inaintea lui Nostradamus. Nu de alta, dar se pare ca in randurile sale s-a inspirat din viitor. Avem personaje, intriga, politica, triunghiuri. Cam toate icredientele unei ciorbite de vacuta autohtona. Sunt insa mici diferente. In vremurile trecute, politicienii isi plateau singuri succesul si declinul carierei. Azi circul asta se face pe bani publici.

later edit: cea mai buna dovada a randurilor de mai sus e satira celor de la jeg.

Asta mi-a venit prima data in minte cand am incercat sa-mi explic motivele pentru care ministerul educatiei a securizat in halul asta variantele de subiecte de la viitoarele examene nationale. Ca sa te stii cu sacii in caruta, va trebui sa imprimi/xeroxezi in jur de 1000 de pagini.

Merge si pe IE de-acum, am rezolvat. Ma uitam dupa un joculet si intrand pe IE pentru ca FF nu avea pluginul necesar, din click in click ajung si pe pagina mea si constat cu oroare ca am dezamagit numai azi 274 de amarati care au folosit una din uneltele lui Gates. Din cauze obscure fontul din sidebar crescuse precum Hulk si dadea pe afara. Scuze!

Merge si pe IE de-acum, am rezolvat. Ma uitam dupa un joculet si intrand pe IE pentru ca FF nu avea pluginul necesar, din click in click ajung si pe pagina mea si constat cu oroare ca am dezamagit numai azi 274 de amarati care au folosit una din uneltele lui Gates. Din cauze obscure fontul din sidebar crescuse precum Hulk si dadea pe afara. Scuze!

}{

Daca blogger e om cu blog sunt si eu blogger, asa ca mi-am tras a ***-a poza in care se vede biroul. E laudabila ideea de a unifica birourile intr-o pagina. Aproape fiecare si-a trantit macar odata biroul pe blog, dar sa fie deodata puse toate n-am mai vazut decat pe unele forumuri. Evident mi-am pus problema „aranjarii pentru poza” dar apoi am zis ca nu m-ar mai reprezenta pentru ca mereu e dezastru. Asa ca dezastru e si acum, cu toate aruncate aiurea peste tot, dar promit ca macar odata pe luna locul straluceste :). Poate, daca nu uit, o sa imortalizez scena respectiva.

}{2Later edit.
Ok, am facut-o si pe asta, ma mustra constiinta ca-i expun pe cei 2-3 cititori ai mei la dezastru, si am curatat un pic scena :).

Pagina următoare »