lumea de dincolo (de ecran)

Ziua in care ti-a stat mintea in loc

ianuarie 24th, 2009 by koma

24 Ianuarie! Ce sentiment minunat se revarsa in sufletul oricarui pui de patriot din Romania. Copii, ce sarbatorim noi astazi?

Un bolnav moare in spital nefiind bagat in seama de nici un medic.

Un fost director de scoala loveste cu pumnii un copil.

Un barbat moare in masina politiei.

Politistii recuperatori.

Eleva porno da in judecata liceul care a exmatriculat-o pentru activitati extrascolare.

si multe alte evenimente care ne fac cinste si onoare.

Posted in Alien, Psycho | 6 Comments »

Mircea Badea in filme

ianuarie 15th, 2009 by koma

Se da filmul XIII. Se da Mircea Badea(despre care recent am aflat ca a jucat intr-un film). Se da topul ZELIST(in care Badea momentan se afla pe locul 13).

Ce a iesit in urma unei indelungi procesari care a durat aproape 2 minute, se poate urmari in figura alaturata. Daca nu intelegeti, vizionati filmul, site-ul si emisiunile lui Badea.

Si daca tot e vorba de filme, merita vazute:

1. Slumdog Milionaire – povestea unui tanar sarac care ajunge sa castige emisiunea Vrei sa fii miliardar?. Fuarte bine realizat, atat ca imagine cat si sunet.

2. Igor – o animatie care aminteste de cartile cu povesti rusesti, cu o caldura aparte. povestea e frumoasa, realizarea la fel.

3. Pride and glory – eterna poveste a demascarii politistilor corupti. Farell si Norton, care in general ma agaseaza, pareau mai umani de aceasta data.

4. XIII – sa nu uitam nici de miezul articolului :). XIII este asasinul primului presedinte american femeie, varful aisbergului unei mari conspiratii ce urmarea preluarea puterii statelor unite printr-un mecanism malefic al conjugarii fortelor unor profesionisti ai raului.

ps: just aded

5. Australia – inceputurile civilizatiei, anii 40`, seamana foarte mult la constructie cu miniseria Into the west (nah ca o recomand si pe asta – cucerirea teritoriilor indienilor de catre albi). Nicole Kidman si Wolverine din X-Man(Hugh Jackman)sunt inca suficienti de buni pentru a juca o poveste de dragoste autentica.

Posted in Alien, Poll, Poze, Tech | 5 Comments »

Regii trotuarelor

ianuarie 8th, 2009 by koma

Zona verde, cu ultimele trupe isi apara independenta. In curand va ceda si ultimul stalp.

Unde esti tu Bolojan?

Sa vii, sa ne amendezi,

Sa ne pui din nou pe strazi

Macar la`nceput de an…

Posted in Blogfather | 21 Comments »