lumea de dincolo (de ecran)

Spiderman

aprilie 27th, 2009 by koma

tractor

Posted in Poze, Psycho | 1 Comment »

Electrica S.A.

aprilie 27th, 2009 by koma

In timp ce angajatii supravegheaza atent de la distanta, hardughia polueaza sarguincios cartierul. Poate asta este taxa de lux pe care o platim pentru ca stam intr-un cartier atat de linistit si curat. O idee serioasa de luat in calcul ar fi sporul de toxicitate, pentru acesti bravi electricieni care trebuie sa indure noxele ore intregi, chiar si asa, ascunsi in umbra protectoare a spatiilor verzi, la zeci de metri de sursa. Iar pensionarii care mai stramba din nas, deslusind deja nirvana printre aburii de otrava pentru ca s-au gasit taman atunci sa iasa la cumparaturi sa-si vada de treaba lor, aici se munceste!

Posted in Alien, Image in motion, News | No Comments »

Agrementul proximal

aprilie 22nd, 2009 by koma

Unde mergi cand ti-e lene sa simti gropile din drumurile patriei ore in sir, cand te-ai saturat de smogul/plictiseala din Oradea si vrei sa te bucuri un pic? Eu am ales Paleu. Chit ca am gresit restaurantul, pensiunea sau cum i-o zice „colibei lui Horea”(la care revin cu prima ocazie cand trag niste poze decente), am devorat un pastrav alaturi de traditionala Ursus la halba, admirand panorama cu lacul. Preturi estimative: crap=7ron/100g, pastrav 9ron/100g, cartofi 4ron, ursus 4ron.

dsc03300 dsc03301

Posted in News, Poze | 3 Comments »

Prin centru

aprilie 21st, 2009 by koma

Ca sa nu se creada ca am inchis blogul, lipesc aici 2 poze cu 2 renovari recente suferite de cladirile din centru. Prima, haioasa prin meridianul care separa incert noul de trecut, iar a 2a ca exemplu reusit – cladirea teatrului.

dsc03303 dsc03305

Posted in News, Poze, Psycho | 2 Comments »

Vine, vine, pri-ima-va-raaa…

aprilie 5th, 2009 by koma

primavara_2009

Ne sunt servite tot felul de meniuri toxice, cu EU-ri si fara, cu politica, bani, marlanie si scandal. A ajuns sa nu ne mai miste nimic. Dar sunt unele momente care inca fac chimie in adn-ul nostru, oricat am fi de „evoluati”.

Si pe strada ta a venit primavara?

Posted in Blogfather, Poze | 3 Comments »