lumea de dincolo (de ecran)

Plictiseala de seara

mai 28th, 2009 by koma

Problema: ajuns acasa tarziu, dornic sa navighezi nocturn, te intampina mesajul: Warning: DES is turned off!!! Please use DES application to turn it on again! urmat de plictisitorul Press any key to continue… si constati ca tastatura nu vrea nicicum sa-ti raspunda. In plus, stii ca nu ai instalat niciodata acea aplicatie mancatoare de resurse de la gigabyte.

Solutia: (personala, uimitor de utila): foloseste temporar o tastatura ps2 pentru a putea apasa ANY KEY. Daca nu functioneaza, vezi aici.

Other boring news:

  • pentru platitorii de Vista si nu numai, a aparut Service Pack 2.
  • zelist a fost preluat de pidjin si ofera niste widget-uri personalizate cu pozitia blogului in clasament.

Posted in Alien | 4 Comments »

How „smart ass” gets visual

mai 24th, 2009 by koma

Definition: Someone who is sarcastic, in a cutting yet witty manner.

Sau, poti sa-ti savurezi linistit bautura la o terasa si sa surprinzi o alaturare inspirata de termeni…

smart_ass

Posted in Blogfather, Poze | 6 Comments »

i`ve been idle

mai 18th, 2009 by koma

Trebuia sa ma rup 2-3 zile de realitatea cotidiana pentru ca se apropia concertul Depeche Mode. Cum insa optimismul meu n-a prins cea mai buna perioada, batranul Gahan s-a imbolnavit exact inainte de a-mi arata ce poate.
POVESTEA NU E GATA.
Maimutele antrenate timp de 4 ani au inceput sa ma ajunga din urma. Au organizat aceasta faimoasa excursie in inima muntilor, acolo unde nici o retea gsm nu patrunde. Asa s-a intamplat sa nu-mi ramana nici o clipa de regrete de la netinutul concert si sa-mi intrec imaginatia si rezistenta(psihica mai ales) cu cei pe care i-am obosit timp de 4 ani. Ma rog, cu o parte importanta din ei. Lunca Visagului este pe Valea Draganului, la cativa km de baraj, unde peisajul iti incarca inima de voie buna.

Pentru conformitate, de sus in jos, de la stanga la dreapta: tibi, vlad, gabi, ana, radu, cristina, daniel, aurelian(a carui zi de nastere am si sarbatorit-o falsand in miez de noapte).

Posted in Blogfather, Poze | 32 Comments »

Baruri si terase in Oradea

mai 11th, 2009 by koma

Intamplarea face ca in aceste zile sa prind mai multe baruri sau terase din Oradea, fara sa-mi fi propus macar. Cat le am proaspete in memorie, o sa recapitulez pentru stiinta altora, care intentionat, nu ca mine, incearca sa-si petreaca timpul si sunt indecisi.
1. Coliba lu` Horea, reloaded. Am mai fost pe acolo dar n-am ramas cu poze. Locul e superb, mancarea un pic peste mediu ca pret dar foarte buna, aer curat, muzica original romaneasca sau balade rock ocazional.
2. Crema Caffe, pe fosta Castanilor, actualmente Jiga. Au Dr Pepper si probabil cea mai buna cafea din oras. Ambienta data de castanii imensi e perturbata ocazional de greii soselelor(aka fokin `tards).
3. Why Not pentru mine ramane cea mai buna pizza din oras, un pic prea consistenta pentru gusturile fine ale pretentiosilor dar acompaniata de zambetul primitor al sefei (szia Tunde) si de ofertele ingenios gandite.
4. Zepp, langa clubul Constructorul, se vrea un bar de rockeri, cu bere buna la halba si pereti scrisi de clienti, gen cafenele Budapesta, Viena, Paris. Are o ambianta aparte, colorata de clientii tatuati si pusi mereu pe glume.

why not - combinatii utile why not - combinatii utile 2

Posted in News, Poze | 13 Comments »

Porcul fermecat – o poveste cu mexicani

mai 8th, 2009 by koma

N-o s-o lungesc prea mult. Nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei, nici nu caut senzationalul, dar daca New York Times spune ca in Romania se vand exact genul de porci care dau dureri de cap virusologilor din toata lumea, atunci pot sa amintesc si eu.

    
Se pare ca o mare firma internationala opereaza pe scara larga in Romania la crescut porci. E bine pt economie, e bine pt cresterea nivelului de trai dar tocmai acum ar putea sa fie probleme pt. ca aceeasi companie are cea mai mare parte a operatiei ei in Mexic.

Sursa este aici.

Posted in News, Poze | No Comments »

Speed drive

mai 2nd, 2009 by koma

Nepotica din Tg.Mures si-a indesat buzunarele cu broscute inainte de a se intoarce din Tunisia. Cui nu i-ar place animalutele astea sprintene in preajma? Nu stiu daca vor creste, nici daca vor supravietui, dar deocamdata nu refuza nimic din verdeturile locale.broscute

Posted in Blogfather, Poze | 1 Comment »