lumea de dincolo (de ecran)

Nea Vizer tractoristu`

martie 27th, 2010 by koma

vizer1

Cum a dat putin caldura in preajma pastelor mi-am amintit ca am o palma de pamant care sta degeaba. Si cum sunt iubitor de verde, mici si bere, in mintea mea se configurau deja cele mai reusite festinuri pe baza de picnic. Macar atat, daca pentru o casa nici visarea nu-mi este suficienta.

Bine bine, intentia conteaza, dar nu este suficienta. Marturisesc ca acum 1 an am facut totusi un gest in sensul asta, achizitionand o sapa, dar la prima tentativa de „sapat” mi-am dat seama ca nu sunt pregatit psihologic sa fac slalom printre buruienile de 1m, care mi-o luasera mult inainte la cucerirea pamanturilor. Asa ca varianta corecta ramanea cea in care Read the rest of this entry »

Posted in Blogfather, Poze | 9 Comments »

Shutter Island

martie 19th, 2010 by koma

Un film rafinat, bine lucrat. Scorsese reuseste inca odata sa te lase pe ganduri. Astfel, finalul devine deschis, interpretabil, incert.

Pe scurt, personajul interpretat de DiCaprio( ajuns la o maturitate artistica la care nu ma asteptam acu 10 ani) investigheaza un caz de evadare pe o insula – inchisoare, Shutter Island, in care sunt adusi condamnatii periculosi cu antecedente violente si tulburari psihice. Planurile real/imaginar incep sa se succeada, lasand totusi indicii(urmariti scenele cu foc si scenele cu apa).

Ben Kingsley, Mark Ruffalo, Max von Sydow sau Michelle Williams sunt de asemenea prezenti. Sper sa va placa!

Posted in Image in motion | 5 Comments »

2 Beers or Why Not new beers, that is the question

martie 14th, 2010 by koma

Da, m-am trezit si eu sa scriu despre berea nefiltrata de la Why Not, dupa Tibi si Sirop. Am si eu „meritele” mele aici pentru ca am profitat de flexibilitatea fara margini a tinerei patroane pentru a-mi realiza maleficul scop(sa beau bere buna) si insistand pe aceasta tema cu fiecare intrevedere se pare ca rotitele au inceput sa se miste.

– Parti bune(si rele in acelasi timp): portia e mica – 250ml, deci garcea nu te va sesiza dupa primul pahar.

– Parti bune(mereu): la 4(later edit) 3 pahare ai al 5(later edit) 4-lea gratuit. Nu stiu unde scrie chestia asta ca noi ne-am trezit din senin cu ea.(sper ca n-a fost inventata pe moment pentru mine). Tot aici amintesc de American Donut(noi zicem D?nu? ca s-o zapacim pe d-ra) care din pacate fiind dulci si cu frisca nu se prea lovesc cu blonda amintita mai sus. Dar merge cand esti cu-plata.

later edit(preturi la bere nefiltrata holstein):

lords             – 4.9ron – 400ml

queens         – 5ron – 400ml

old mill       – 6.4ron – 400ron

who not      – 5.4ron – 250on = 7.36ron – 400ml

Posted in Blogfather | 3 Comments »

Cu mainile curate

martie 6th, 2010 by koma

Inca un pas spre legalitate s-a consemnat ieri in Queens, unde printre halbe, strangeri de mana si tot felul de alte produse specifice sarbatorilor aniversare s-a strecurat si o licenta de antivirus care va pazi de azi cu acte in regula locuitorii pc-ului meu. Tot cu aceasta ocazie, alaturi de alte teme de inalta tinuta inetelectuala, precum laptopuri, hosting, incinte acustice, relatiile dintre copii si parinti, bere, am jonglat putin si pe tema pirateriei, daca tot este la moda.

Din punctul meu de vedere, consider „ilegalist” individul care ar da bani pe un anumit software daca nu l-ar gasi crackuit pe internet. Ca sa fiu mai explicit, nu cred ca pustanii care isi „tuneaza” pozele in photosop sa se laude pe hai-faiv aduc vreun prejudiciu distinsei companii, avand in vedere ca ei n-ar cumpara niciodata acel produs daca acesta ar fi imposibil de spart. Drept este si faptul ca acel 1% pe care majoritatea utilizatorilor il exploateaza din spectrul facilitatilor ar putea fi inlocuit fara probleme de sute de programele freeware, de care multi n-am auzit niciodata.

nod32

Posted in Blogfather, Tech | 3 Comments »