aprilie 2010


Fac ce fac si-mi dau seama ca toti patronii de pizzerie imi sunt cunoscuti. Recent am descoperit un bun prieten cunoscut in armata si din vina caruia cele sase luni au trecut mult mai repede decat ar crede unii. El incearca acum sa revitalizeze localul plasat vis-a-vis de inspectoratul scolar, Lucapiero. Deci daca doresti sa mananci doua pizza la o farfurie si nu invers, cum erai obisnuit cand incercai sa faci economii, treci pe la ei. Nu pot sa nu-i amintesc si pe cei de la Why Not, de care ma leaga primele senzatii gustative asociate cu cuvantul pizza dar nici de Toscana, Il Calcio, de langa stadion, unde tocmai au schimbat reteta si cuptorul.

Daca doresti o pizza gratis, comenteaza cu talent pe pagina oradeanului sau scrie pe blogul tau o amintire demna de povestit si te asigur ca o sa te lingi pe bot spre enervarea celorlalti concurenti.

ps: 2 pizza imense + 5 halbe proaspete de becks fac nici 37 ron.

spre scoala

Gasiti trei asemanari in figura alaturata!

bile_resize

Pe o foaie roz?

Dou? ochi clipe?te…

Ce s? este oare?

Doar? nu-i un pe?te!

(ghice?te primul ce-i cu bilele alea ?i te vei bucura de o bere gratuit?)

Nu sunt maniac auto, nu mi-am propus sa fac review si nici n-am nervi si talent pentru asa ceva, dar cred ca Duster este visul oricarui romanas: jeep la pret accesibil. Avand ceva din Nissan si Renault in ADN este un argument in plus pentru reusita. Nu mai amintesc ca in reclama mascata principala joaca insusi primul marinar al tarii. Eu vreau sa spun doar ca-l puteti vedea, atinge, mirosi, chiar incerca, in sediul de langa pasajul Vulturul Negru.

duster_oradea