lumea de dincolo (de ecran)

Strike report

mai 28th, 2010 by koma

Poate va suna cunoscut termenul „Greva Generala„. Ei bine, a expirat. Argumentele „convingatoare” ale reprezentantilor statului in teritoriu i-au convins pe majoritatea profesorilor din Oradea sa renunte la greva. Legat de libertatea de exprimare, nu vin vremuri bune, asta pot eu sa concluzionez.

Posted in Alien, News | 4 Comments »

LOST – the end

mai 24th, 2010 by koma

S-a terminat LOST. Foarte reusit, foarte spiritual, simetric, coerent. Prin ce este fantasticul din Lost mai bun decat fantasticul altor pelicule? Prin faptul ca vrei sa crezi in el, indiferent de regulile la care se supune. Chiar daca il invidiez pe J.J. Abrams pentru usurinta cu care m-a facut sa-mi rup zeci de ore cu sufletul la gura, reteta lui a fost destul de simpla, modeland intr-o ambianta exotica cea mai cunoscuta dintre povestile omenirii.

Iar daca nu l-ati vazut pana acum, la prima „ratacire” luati cu incredere o portie zdravana din acest energizant. Prinde bine!

altfe filme:

  • Poker – un alt film romanesc din care ramai cu ideea ca acum o cunosti pe Jojo mult mai bine.
  • The wolfman – vechea poveste a omului lup, destul de ok realizat(Hopkins, Del Toro) si romanesc si el in felul lui, pentru ca iti dai seama ca intelegi limba tiganeasca.
  • Unthinkable – un fel de 24(atentie! – se termina cu totul si 24 maine) cu Samuel Jackson, o poveste destul de cruda despre linia subtire dintre bun si rau, corect si gresit.

Posted in Image in motion | 3 Comments »

She`s here, she`s mine!

mai 21st, 2010 by koma

Am visat-o de mic, cand imi frecam coatele pe masa de ciment de langa bloc, alaturi de restul prichindeilor. Nu-i stiam inca numele, pe vremea aceea erau alte nume. Sper sa ne imprietenim in aceasta seara :).

xiom

Ea este Xiom:

Lemn: Axelo

FH: Vega Pro

BH: Yanus

Posted in Alien, Blogfather, Poze, Tech | 2 Comments »

Târgul de turism

mai 15th, 2010 by koma

Pentru cei care doresc sa stie unde se poate lua judetul la vizitat, in pasajul Vulturul Negru se organizeaz? în acest weekend targul de turism. Cei mai castigati sunt piticii, pentru ca pot sa-si vopseasca fetele cu diverse masti sau sa asiste la programe artistice de teatru si cantece. Probabil o sa adaug niste poze, daca mai ajung maine pe acolo.

Posted in News | No Comments »

Bad management

mai 7th, 2010 by koma

Poate ati auzit si voi ultima gluma a guvernului: toate salariile la stat scad cu 25%. Nu era mai simplu sa taie 25% dintre angajati? Sa zicem, de dragul progresului, pe cei mai incompetenti. Ce-i opreste pe distinsii guvernanti sa ia o asemenea masura?

a.  Nu-i pot identifica pe acestia, tradand o crasa incompetenta.

b. Acestia le sunt prea apropiati, probabil chiar se identifica in mare parte.

Posted in News, Psycho | 4 Comments »