lumea de dincolo (de ecran)

Mozilla plugins

octombrie 20th, 2010 by koma

Nu sunt un maniac al culorilor, detaliilor sau impopotonarilor de orice fel cand vine vorba de IT. Wallpaperul in general e negru, sau un peisaj de care ma plictisesc repede, icoane cat mai putine, programe in background strictul necesar, pluginuri …

N-o sa va obosesc cu ce pluginuri folosesc eu pt firefox, dar surprins fiind sa gasesc exact ce cautam, in obsesia mea pentru spatiu util, am zis sa prezint aici cum poti sa-ti maresti spatiu de vizbilitate, reducand bara de meniuri si de status[desigur, fara sa le inchizi din meniul View]. Pe scurt, instalati urmatoarele:

Posted in Tech | No Comments »

Ati castigat 3000 de euro!

octombrie 8th, 2010 by koma

Buna ziua, sun din partea departamentului Jocuri si concursuri si am placerea sa va anunt ca ati castigat 3000 de euro. Tot ce aveti de facut este sa mergeti sa luati un voucher de incarcare cu 10euro, sa-mi comunicati codul si eu va incarc automat cei 10 euro si va introduc banii in cont.

Acesta este textul cu care un pacalici, sub diferite nume, incearca sa se lipeasca de niste euro. Cand l-am luat putin mai tare a inceput sa se morcoveasca si in final a inchis. Numarul de pe care a sunat acum este 0760575751, dar nu cred ca-l va mai folosi mult timp.

Avand in vedere ca genul asta de tzepe se practica de cativa ani, inseamna ca inca aduce venituri. Feriti-va de pacalici!

Posted in Psycho | 3 Comments »