lumea de dincolo (de ecran)

Nu mai rimeaza nimic

noiembrie 7th, 2010 by koma

Toate canalele de televiziune s-au blocat pe cazul Paunescu. Ok, am inteles. A murit. Cum reuseste universul sa-si opreasca expansiunea, fix acum? Oare cum de nu se mai gasesc interceptari telefonice, flagrante, coruptie la nivel inalt? Chiar si actele impotriva interesului national s-au oprit zilele acestea.

Ok, sunt frustrat si-mi vars aici amarul. Ce blestem s-a abatut asupra noastra incat ne desteptam din betia indiferentei doar la moartea stelelor? Ce ne opreste sa ne deschidem ochii, sa ne trezim odata din prostia in care ne-am scufundat de-atatia ani? Pentru cateva momente suntem si noi oameni sensibili, buni si receptivi. Iar dupa ce cortina a cazut, ne intoarcem la manelismul de zi cu zi, la coma legiferata, moartea clinica a banalului cotidian, condimentat cu injuraturi si pareri de rau ca ne-am nascut si am ramas aici, intre hoti si lenesi, abandonandu-ne destinul.

Ce urmeaza?

Posted in News | 6 Comments »

O poveste cu giratie vs noua generatie

noiembrie 2nd, 2010 by koma

Doar in trecere, aproape de lasarea serii, am surprins starea controversatului sens giratoriu din zona centrului civic, cat si nevoia de permanenta ridicare a tineretului crud.

Posted in News, Poze | 2 Comments »