lumea de dincolo (de ecran)

American dream

ianuarie 31st, 2011 by koma

Poate ai primit recent ceva de genul:

Congratulations, you’ve won !

Dear X-ulescu ,

Congratulations ! You are among those randomly selected and registered for further consideration in the diversity immigrant program. Selection guarantees that you will receive a United States Permanent Resident Card(also known as Green Card or Diversity Visa) only if you follow the instructions for further processing.

Acceptance Date: Monday 31st of January 2011 08:58:45 AM
Winner Name: X-ulescu
Country of Birth: Romania
Phone Number: 40-765-345678
Is the Diveristy Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.

dupa care esti invitat sa trimiti 850$ prin Western Union si o confirmare la adresa [email protected]. Ei bine, nu lua si tu teapa, ca restul. Da-i o cautare pe prietenul goagal, cu 2-3 cuvinte cheie din acest email si vei constata ca nu esti singurul fericit beneficiar al acestei actiuni onorabile(pentru cei care o fac). E o alta pacaleala, din care unii castiga si majoritatea pierd. Ce este curios este ca toti cei care au fost tentati cu acest email au aplicat la loteria vizelor [cea oficiala] cu datele personale care se regasesc in mailul speculantilor.

Posted in Psycho | 2 Comments »

10.000 euro

ianuarie 24th, 2011 by koma

VODAFONE: felicitari ati castigat un premiu de 10.000euro oferit de COMPANIA VODAFONE: pentru informatii: 0734752246. EXP: VODAFONE.

Acesta este meajul de mare angajament care m-a si dat pe spate. Va asigur ca nu i-am contactat.Va las pe voi, cititorii fideli ai blogului, sa va imbogatiti sunand pentru informatii :).

Posted in Psycho | 3 Comments »

Am vrut sa plec din Romania

ianuarie 8th, 2011 by koma

Cernavoda: un caz socant le-a dat de furca purtatorilor de caschete din urbea cu radiatii. La scurt timp dupa ce o tanara este inecata, parintii ei sunt gasiti executati in apartamentul acestora. Tam-tam pe toate posturile, de nici nu mai stii cu ce lac de unghii si-a dat Elena.

Lugoj: in ghena spitalului municipal, un cadavru transat cu precizie medicala[poate pentru ca era langa spital?] ridica sprancenele si tensiunea aparatorilor legii care nu-si mai vad capul. Uitasem sa adaug: cadavrul n-avea cap. Se sfatuiesc psihologii, deontologii, politologii, stirile curg valuri valuri.

La nici o aruncatura de caramida, in Susatra, un tanar in floarea varstei, venit sa-si vada tatal, il si omoara cu aceasta ocazie in bataie pentru ca si-a amintit ca in trecut acesta i-a pus capat zilelor celui mai bun prieten al sau, al omului in general, catelul de care era foarte atasat.

N-am nici acum pofta sa scriu dar parca prea se moare in tarisoara asta in ultimul timp. Sa fie si asta o masura anti-criza, de reducere a platilor? Te pune pe ganduri… Oare ce-o fi in mintea acestor nenorociti? Cum vad ei lucrurile, ce urmaresc? Ce-i supara atat de tare incat ajung sa recurga la acte extreme? Raspunsul, enervant prin simplitatea lui, ne este dat de autorul unei alte atrocitati, la intrebarea reporteritei: domnule criminal, ce aveati de gand sa faceti cu banii pe care sustineti ca vi i-ar fi datorat contabila pe care tocmai ati decapitat-o?

Am vrut sa plec din Romania!

Posted in Alien, News | 6 Comments »