lumea de dincolo (de ecran)

O bere buna

martie 15th, 2011 by koma

DSC03912Stiu, nu v-ati asteptat la un subiect atat de profund din partea mea, dar fiind unulĀ  din putinele evenimente placute din ultima perioada, a trebuit sa-l amintesc.
Despre ce vorbeam?… ah, spuneam ca am descoperit o bere buna, aici, la noi, produsa in Romania. Am trecut cam prin toate si vorba aia, am ramas cu un gust amar. Dar nu genul acela de amar, placut limbii. Stiti si voi fenomenul: la inceput e buna, lumea pune botul, apoi apar „strategiile” de management eficient, prin care diverse etape ale procesului sunt fie sterse, fie „optimizate” astfel incat produsul sa scoata mai multi bani. Rezultatul: un gust amar, trist in acelasi timp.

Dar in peisajul acesta instabil emotional, Borsec loveste din nou, amintind de gloriile nu de mult apuse, cand intre produsele de profil, numarabile pe degetele de la o mana, descopereai numele Borsec, printre Baile Tusnad, Biborteni si altele[mai erau 2 dar nu`mi vin nicicum pe moment, arghhh, da, era una BOHOLT]. En fain, Borsec va prezinta Albacher!

Acum urmeaza acel moment penibil in care vorbitorii de engleza imi arunca un „OOOldddd”, iar atlii se multumesc cu un „s-a trezit si asta!”. Adevarul e ca stiam despre acest nume, stiam si reclama de la tv, dar pana n-am baut prima data, absolut accidental[de fapt nu chiar, m-am incapatanat sa fiu igienic, iar Albacher era singura de pe raft cu folie de protectie], nu am reactionat in niciun fel.

Ok, dar unde sunt argumentele? Uite lista:

  • pret imbatabil[1.75 – 2.4ron]- doza de 500ml
  • folie de protectie, te apara de herpesuri sau alte primejdii
  • gustul discret floral, lejer
  • garantia unei ape de calitate

ps1: nu a fost un articol platit, dar oricine doreste sa-mi plateasca pentru el este binevenit.

ps2: culmea posturilor legate de bere: optiunea „save draft”

Posted in News | 5 Comments »