lumea de dincolo (de ecran)

Se da smantana gratuit!!!

februarie 26th, 2012 by koma

Sa nu-mi vina sa cred ochilor. In aceasta saracie lucie in care stau toti cu ochii pe buzunare pazindu-si ultimele monede care le-au mai ramas, supermarketul 3G din Iosia, ofera smantana gratuit!

Nu pentru oricine, sa ne fie clara treaba. Adica nu mergi tu, coate goale, mate fripte, saracul blocului sa stai cu mana intinsa cersind o portie. Cumperi nevinovat de peste 30 de ron, moment in care se declanseaza un mecanism surpriza insotit de textul „ati castigat o smantana gratuita”, va proceseaza colega…

Astfel, dupa o scurta perioada de [auto]cunoastere reciproca, pe tabelul smantanarilor, a aparut si domnul Paul Goguen, domiciliat pe strada Invierii nr 2., posesor al buletinului cu seria XH 069069, semnatura indescifrabila conform tabelului cu care, probabil in curand, se va lansa un nou partid. M-am simtit dator sa ofer datele reale drept multumire pentru omenia care mi s-a facut cand ma asteptam mai putin.

Posted in Alien, News | 5 Comments »

Oradea verde

februarie 23rd, 2012 by koma

Cred ca nu-i cazul sa explic ca fiecare la acest concurs isi va lauda orasul. Nu de alta, dar acolo traieste si asta vede in fiecare zi. Astea fiind spuse, nu-i o mare coincidenta ca eu sa propun Oradea pentru castigarea marelui trofeu. Argumentele sunt urmatoarele (si tin cam toate de noul primar, pe care s-au grabit toti sa-l huiduie ca-i pune la munca)

– malurile Crisului Repede s-au amenajat nu doar cu bolovani si ciment ci si cu covoare de iarba si arbusti.

– parcurile sunt periodic lucrate si intretinute[poate ajungea si doar „sunt”, pentru ca am vazut orase in care parcurile sunt ghetouri parasite, nu oaze de verdeata]

– planuri masive de amenajari peisagistice sunt pe cale sa inceapa[dealul ciuperca si un parc imens].

– preocuparea pentru poluarea cat mai redusa[scoaterea zonelor industriale in afara orasului si retehnologizarea CET`ului]

propun doua colectii de imagini, una oficiala si alta mai putin oficiala, la care am fost si eu parte, chiar daca verdele incepea sa fie tot mai galben.

 

 

 

 

 

Posted in Blogfather, News | 10 Comments »

Frozen

februarie 19th, 2012 by koma

N-a mai fost de mult atata alb in urbea de pe Crisul Repede (chiar daca in poze apare ca fiind alb). Incet incet, de la privelisti placute cu oameni hranind pescarusii sau singuratica lebada ratacita pe albia Crisului, frigul a facut insuportabila orice iesire la pas prin oras. Crisul a inghetat bocna, sute de scoli s-au inchis, zeci de drumuri au disparut sub nameti. La tv disputele politice au fost inlocuite de sate ingropate sub troiene, oameni sapand tunele prin zapada ca sa-si poata hrani animalele, incercari disperate ale autoritatilor de a tine cat de cat sub control valurile nesfarsite de ninsori care s-au lasat peste tara, mai cu seama in partea de est.
Am pus si eu niste poze, poate o sa mai revin si cu altele, anterioare acestora, pentru comparatie.

Posted in News, Poze | 2 Comments »

WoT – world of tanks

februarie 18th, 2012 by koma

Poate sunt inca ptrintre voi care n-au auzit inca despre acest  joc. Este un massive-multiplayer online game, bazat pe modelele de tankuri folosite in WW2, peisajele sunt foarte pitoresti, controalele relativ usoare, foarte antrenant. Pe mine m-a atras inca de la stadiul beta, chiar daca in ultimul timp jocurile au inceput sa ma plictiseasca. Nu este de neglijat nici faptul ca este gratuit, intr-o mare masura.[daca nu te grabesti sa-ti achizitionezi diverse modele se poate juca fara nici un cost].

Chiar daca se bazeaza pe managementul tuturor resurselor, incepand cu personalul care deserveste tancul si pana la cei 14 colegi de echipa, jocul este relaxant si nu te obliga sa stai cu orele, o partida tinand 10-15 minute. Hartile reproduc diverse locatii istorice in care s-au dat batalii istorice. Feelingul este foarte ok. Chiar daca aparent pare complex, in cateva zile poti sa ajungi sa cunosti destul de bine ierarhia vehiculelor si diversele module pe care acestea le contin. Dar vorba multa, saracia omului, cititi aici tot ce e nevoie sa stiti si dati-i o sansa, descarcand gratuit clientul si incercand cateva partide.

 

Posted in Psycho | 5 Comments »

i`m back!

februarie 15th, 2012 by koma

thanks to talented Mr. T, i`m back!

subtitrare: multumesc, Tibi!

Posted in News | No Comments »