lumea de dincolo (de ecran)

Colaci Aurii

mai 6th, 2006 by koma

4uAdevarul e ca nu pot sa mananc ceva bun sau sa privesc ceva frumos fara sa impartasesc celorlalti. Un moment deosebit nu are valoare daca nu are martori. Stiu c`o sa`mi spuneti ca ma laud, dar m`am obisnuit cu eticheta asta. Laudati`va si voi si toti o s`avem ceva de invatat 😀 .
Are la baza o veche reteta ungureasca si arata ca in figura alaturata. Se poate desprinde usor cu mana cate o felie. Contine nuci si stafide, e foarte pufos la interior si crocant la exterior. Pofta mare!

Posted in Alien | 6 Comments »

6 Responses

 1. netics Says:

  si reteta?

  kurtos kolacs? ceva in gen e?

 2. admin Says:

  Nu cred ca secretul consta in reteta ci in arta aranjarii in forma, incat pe final sa se desprinda natural doar cu mana. dar o sa`i trag o poza retetei in curand.

 3. simiuk Says:

  da-ne si reteta meyy, ne amagesti cu poze:(

 4. mobi Says:

  n`am scris`o pentru ca nu e nici un secret. e reteta clasica de cozonac. se da forma respectiva cu unt si se aseaza cu mana niste in jur de 7bile din aluatul respectiv, 6 in jurul uneia centrale. se coace cum ai coace cozonac 🙂 that`s all

 5. D Says:

  tot secretul zic eu, consta in insiroparea cu lapte +zahar si nuca, sau fara , aproape de final, cee buna e, yumiiii!!Bine ca n-a fost socru acasa altfel nu ma mai puteam bucura de toata bucata!!

 6. andre_a Says:

  din proprie experienta va spun ca e foarte bunnnn! si mai este o varianta cu jumeri. are un gust super bun … dulce si sarat.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.