lumea de dincolo (de ecran)

Cainele, prietenul omului (beat)

martie 25th, 2009 by koma

Vezi un cetatean normal, apasat de grijile cotidiene ale vietii de familist, mergand linistit pe strada. Apropierea neprevazuta a unui patruped comunitar ii schimba complet traiectoria: ia primul bolovan din drum si-l azvarle cu o forta nebanuita spre dobitoaca inca nedumerita de meteoritul care-si confirma cu fiecare secunda destinatia imprimata initial.

Ce gandesti?

1. Tipul e un sadic, ca multi alti frustrati ajunsi sa se bucure de suferinta animalelor neajutorate, lasate la cheremul trecatorilor.

2. Esti la camera ascunsa, animalul din figura alaturata e din plus iar tu esti doar un martor al unui scenariu menit sa starneasca reactii.

3. Tipul cu bolovani e tatal unei micute de 5 ani, muscata a 2a oara de canine, cainele care acum urmandu-si instinctele canine incerca sa-si impresioneze stapanul momentan, de data aceasta un batranel alcoolizat care-l mangaia pe crestet oferindu-i cu generozitate o bucata de salam luat pentru acasa. Pentru patruped, orice vietuitoare din perimetrul proximal era un posibil inamic al protectorului lui. Astfel, siguranta pe care micuta o simtise vazandu-l pe batran in preajma i-a fost fatala. Trecand fara grija la prea mica distanta de pericol, s-a ales cu o urma de canini, dar si cu o sperietura crunta. Singura replica de consolare pe care i-a adresat-o prietenul animalelor, batranul turmentat, a fost: „alta data sa ai grija mai mare„.

Cetateanul din povestea de mai sus a mai trecut prin asta. Si ca el, multi de pe strada, care s-au ales cu pantaloni rupti, cu sperieturi, cu alergari. A chemat hingherii dar i s-a dat indicativul *UE(nu avem efective suficiente). Acum i-a chemat din nou. In final, oricat de inuman ar parea pentru altii, nu si-a mai putut stapani furia generata de incapacitatea rezolvarii unei probleme aparent banale.

later edit: Dupa o cautare organizata de 2 hingheri si vecinul meu, cainele problema, care spre surprinderea tuturor era o ea, a fost scuipat cu 2 sageti adormitoare, dar a reusit sa-i mai alerge pe urmaritori 15 minute, dupa care s-a lasat prins si dus la adapost. Fiind destul de batran, aprox 9 ani, e foarte posibil sa fie redus la tacere in cazul unor tentative noi de muscaturi. Fetita e mai bine, dupa ce ieri, in urma primei doze antirabice(posibil si a stresului) a varsat si s-a agitat intr-una.

Posted in Alien, Psycho | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.