lumea de dincolo (de ecran)

Capsula timpului

decembrie 29th, 2006 by koma

Ei bine, n-am sa evit sa amintesc ca nu m-a miscat actiunea asta. Degeaba au postat ei iminenta prabusire a civilizatiei si nevoia acuta de a incapsula toate valorile neamului. Degeaba m-a inghiontit Siropel(hell, i won`t call him Oradeanul) sa ne incapsulam si noi ca e trandy, eu nu si nu. Da, sunt greu de urnit. Da, imi place argumentarea gigicontrista. Dar nu e cazul acum. Nu are legatura.

Si asta pentru ca oricum o facem. Cine are ceva de spus, se va autoincapsula cu sau fara voia lui. Iar cine nu, poate sa-si faca cap-sula de aur, nu va rezista generatiilor grabite sa treaca peste dansul. Uite unul care a reusit… si inca reuseste.

Nu stiu cati dintre cei care citesc aici, acum, l-au prins in viata pe Toma Caragiu, acest adevarat Sir al ecranului romanesc, dar in cazul meu constat cu o trista ironie ca data mortii lui si a nasterii mele sunt consecutive. R?pit brutal din lumea celor vii de cutremurul din 4 martie 1977, în plin? putere creatoare ?i fiind departe de a-?i fi spus ultimul cuvânt în teatrul ?i filmul românesc, a r?mas în memoria tuturor ca un mare artist.(wiki)

Posted in Blogfather | 1 Comment »

One Response

  1. blinder Says:

    yep.. nici mie nu prea imi place sa`i zic Oradeanul :))

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.