lumea de dincolo (de ecran)

Ochii care nu se vad se strica

iulie 9th, 2009 by koma

Buna, mai stii cine sunt… ?

Aaa…dda, raspunsei incercand sa-mi calibrez senzorii pentru noua identitate a d`rei X. Intr-o vreme era genul de fata pe langa care era imposibil sa treci fara sa-ti intorci capul. In plus, ascundea si o poveste trista, pe care o stiam numai eu si care ma indreptatea, credeam atunci, s-o doresc si mai mult. Nu s-a intamplat nimic, decat in mintea mea visatoare. Erau prea multe obstacole de trecut si pe langa asta, alta stea incepea sa straluceasca in galaxia mea.

Cum mai esti?, incercand parca cu greutate sa treaca de privirea mea zapacita, probabil suficient de indiscreta.

Inca traiesc!, nevenindu-mi altceva in minte si studiind rujul ieftin, neasortat, cu fisuri enervante, care ar fi trebuit sa-i faca buzele memorabile. Hainele cu care se echipase tradau oarecare lipsa de respect fata de noile forme cu care se pomenise in ultimii ani. Imbatranise, fara sa-mi fi trecut macar prin minte.

…toate bune…, fura ultimele ei cuvinte. Probabil multi i-au afisat aceeasi expresie, pentru ca s-a indepartat muta, fara nici o alta adaugare. In alte circumstante as fi fost mai discret, acum doar m-a fulgerat o imagine: eu alaturi de ea … la brat… AM SCAPAT!

ps: daca din intamplare citesti randurile astea, nu este vorba despre tine!

Posted in Alien, Blogfather | 5 Comments »

5 Responses

  1. calatorul Says:

    Incredibil de misogin. Ca in bancul ala cu „mai bine te strangeam de gat, acum eram liber”.
    Pentru ca nu s-ar putea lega de rujul ieftin, mi-ar placea daca vreo ex-a de pe firmamentul tau ar studia la rece daca ai facut gusa, daca ai burta de la bere, daca ea rasare ca o luna plina deasupra curelei coscovite si cocosate de greutatea suportata cu umilinta, daca firele de par s-au rarit in crestetul capului…
    Dar, hei, no offence, nu ma refeream la tine…

  2. koma Says:

    nu e deloc misogin. e doar trist. nu stiu de ce trebuie sa se inteleaga din asta ca eu m-am pastrat „proaspat”. nici vorba. sunt constient de toate aceste transformari. dar, vorba titlului, una e sa-l vezi mereu aproape, alta e sa-l vezi dupa cativa ani, in speciali anii marilor transformari.

    no offence taken.

  3. calatorul Says:

    🙂 ok, ma bucur ca nu m-ai injurat. Ma gandeam cum m-ar percepe pe mine cineva care nu m-a vazut de mult. M-ar enerva sa imi comenteze cele 5 kg puse, e drept in 15 ani… de cand am terminat liceul!

  4. Irina Says:

    Daca as fi malitioasa as spune „sunt inca acri strugurii”, dar ar fi doar din pura rautate.
    Adevarul e ca vedem altfel schimbarile celor de langa noi si ale strainilor. Ale celor apropiati mie imi fac chiar placere, in arrele ocazii cand le observ: e parca dulce degradarea asta alaturi.

  5. First L Says:

    P?cat…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.