lumea de dincolo (de ecran)

Filme. deci nimic altceva

iulie 26th, 2009 by koma

1. Babilon 5. Un serial de exceptie. Reticient la inceput, abandonand acum 1 an dupa primele episoade, mi-am facut curaj si l-am reluat, cap-coada, 5 sezoane. E mai mult decat SF. De altfel, reteta de succes loveste din nou: strecoara cat mai multe tipologii ale omului comun si vei primi aplauze.

2. Obsessed. O intersectie foarte reusita a serialelor The Wire(genul sarmant si inteligent Indris Elba) si Heroes(irezistibila blonda Ali Larter) cu foarte multe scapari dar in ansamblu o nebunie cu toate incredientele in care femeia stie ce vrea, iar barbatul stie ce are.

3. Go Fast. Genul de filme cu infiltrati in bande periculoase. Te tine o vreme, apoi il uiti.

4. Secret Defence. Eterna reteta de succes a filmelor moderne frantuzesti. O tanara aparent anonima devine o superfemeie printr-un antrenament inuman. Terorism, urmariri, panica. Merge.

5. Dolans Cadilac. Inca un film care demonstreaza ca nu actorii sunt de vina, efectiv nu se mai fac filme bune. Christian Slater nu reuseste sa coloreze prea mult pelicula. Filmul are de toate, dar parca nu se leaga nicicum. Povestea clasica a razbunatorului din clasa de jos lovit abuziv de putere.

6. Duplicity. Ca mai sus, degeaba e Clive Owen pe baricade, toata sarada cu spionajul corporatist pare o facatura. Actiune la tot pasul, dar nu te scoate din cotidian.

7. Harry Potter si printul semipur. Intentionat am lasat titlul romanesc, care alaturi de multe alte nume si titluri in film te oripilieaza la partea de traducere. Oricum e poate cea mai slaba din seriile Potter. Daca n-ai sub 14 ani nu ai ce cauta la filmul asta(chit ca eroii principali au tot crescut)

8. Star Trek 2009 – ca sa inchei pe un ton optimist, un film cat de cat digerabil, care pe langa efecte la tot pasul vine si cu o poveste din perioada de inceput a eroilor din serial.

9. The Hangover – o comedie aproape ok, cu 3 tipi care uita complet ce prostii au facut la petrecerea burlacilor si incearca sa rezolve in timpul ramas pana la nunta diverse probleme, printre care si gasirea mirelui pierdut pe parcurs.

Posted in News | 3 Comments »

3 Responses

  1. First L Says:

    Uf. Eu de mult as fi înnebunit de atâtea filme… noroc c? mai exist? ?i oameni puternici printre noi 🙂

  2. evergreen Says:

    Din toate am vazut the hangover 🙂 si nu m-a dat pe spate asa cum imi promisesera unii c-o sa ma dea.

  3. Dan Says:

    OK, 0 vazute din astea, despre Star Trek si Hangover am auzit doar lucruri bune, le pun pe lista 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.