lumea de dincolo (de ecran)

Asus

august 1st, 2009 by koma

Noul Notebook Asus F52Q-SX009X Intel Dual Core T4200, 4GB, 250GB mi-a sarit imediat in ochi cand cautam pentru sora mea o jucarie pana-n 2000 de lei. M-a socat faptul ca avea HDMI, chit ca este posibl sa nu-l foloseasca niciodata, dar ca indicator al pragului de clasa. In general cele cu iesire hdmi sunt peste 3000. A mai fost tinuta eleganta, caracteristicile incurajatoare si nu in ultimul rand brandul, Asus fiind inca intre cele mai apreciate firme de profil. Detalii aici, poze aici.

Cu aceasta ocazie am testat si varianta eMag si pot sa spun ca nu m-a dezamagit. Chiar daca nu la fel de prompti si exagerati de amabili, precum cei de la PC-Garage, din momentul in care am confirmat telefonic intentia mea de cumparare n-au trecut nici 24 de ore si desfaceam ros de curiozitate ambalajul.  Daca nu ma insel curierul este acelasi cu cel al PC-Garage, asa ca din acest punct de vedere totul a decurs bine.

Daca doriti si voi sa luati mai ieftin decat apare pe site, va sfatuiesc sa dati click din pagina lui siropel, pentru ca el si-a facut legatura spre eMag, asa cum si de la mine puteti opta spre PC-Garage(poate de dragul concurentei voi linka si eu spre eMag intr-un viitor apropiat). Nu va ganditi la nu stiu ce reduceri, dar macar costurile de transport se pot acoperi astfel.

Posted in Blogfather, Tech | 2 Comments »

2 Responses

  1. madalin Says:

    Sa-l foloseasca sanatoasa!:)

  2. Mr.Z Says:

    Apreciez f. mult acest brand, al doilea laptop am de la ei, si primul cumparat chiar de tine (acum cca. 4 ani) functioneaza perfect si acum!
    Sa-l foloseasca sanatoasa!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.