lumea de dincolo (de ecran)

Driver

octombrie 14th, 2009 by koma

Pentru alti isterici care isi pierd timpul cautand si negasind driver pentru webcamul din figura alaturata, am gasit in sfarsit, cd-ul original. Nu ma asteptam sa-l mai am, in general arunc cd-urile „originale” pentru ca prefer sa iau de pe net versiunile recente. In toata splendoarea sa, driverul pentru Windows XP Typhoon Easycam.USB 330K. Dovada vie a reusitei este aici(live from cobra).

Posted in Psycho, Tech | 12 Comments »

12 Responses

 1. raul Says:

  De obicei daca cauti un driver pentru webcam care a iesit din fabricatie de ceva timp il gasesti cam greu…sau poate deloc…si atunci incepi sa te enervezi ca ai dat banii degeaba cu el si acum nu mai poti face nimic cu webca`mul…:))

 2. k1llicious Says:

  De acuma in colo putem sa facem cu mana la camera :-s

 3. cami Says:

  Bine inteles ca este mai usor sa cauti pe net versiunea cea mai noua dar uneori este mai bine sa folosesti cd-ul original care bine zis nu prea stim unde il punem.

 4. cristi Says:

  Cel putin s-a rezolvat o parte din problema xD

 5. natalia Says:

  Pai e mult mai simplu sa cauti pe net decat sa ai cd-ul original, dar e enervant de multe ori mai ales cand nu gasesti.Asa ca dupa parerea mea e cel mai bine sa avem grija de cd-ul origanl;nu se stie niciodata cand o sa avem nevoie de el.

 6. gianina Says:

  Romanul e inventiv, tot timpul va gasi ceva nou pt asi satisface nevoile. Parerea mea e ca majoritatea nu folosesc cd-ul original.

 7. ovi Says:

  Eu de obicei imi pastrez cd-urile, desi e mai usor cum spuneati, sa le cauti pe net, dar nu tot timpul gasim exact ce avem nevoie

 8. mircea Says:

  Bine ca l-ati gasit!!!!

 9. sorin Says:

  Ce sa zic bine ca ati gasit acel cod.

 10. tibi Says:

  Eu de obicei nu arunc cd-urile, ca doar nu mi-e greu sa le tin in sertar.

 11. mihai Says:

  salut adauga id infowhisper sa vorbim de un parteneriat sunt mihai imi pare bine si te felicit pt blog

 12. koma Says:

  am lasat commentul tau aici pentru eventuale colaborari, eu am deja un post de radio ceva mai apropiat de gusturile mele dar si asa ma gandesc serios sa-l scot.

  bafta mai departe!

  later edit:
  Technical details of permanent failure:
  Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account ([email protected]) [-5] – mta233.mail.re4.yahoo.com (state 18).

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.