lumea de dincolo (de ecran)

Prea bun pentru noi

octombrie 15th, 2009 by koma

Din ciclul „am intalnit si romani intelepti”, as vrea sa-l cunoasteti pe Klauss Werner Johannis, salamul de Sibiu cu care smecherii din parlament s-au gandit sa le sature pofta de razbunare a romanilor. Din cateva cadre orice om normal din tara asta isi da seama ca un asemenea personaj nu se potriveste prin adn-ul sau, intocmai ca anticii din Stargate sa conduca „nava zburatoare” a carmaciului peste carmaci. Oricat de mult ne-am dori noi romanii un „neroman” cinstit si capabil la conducerea rotitelor, acest lucru va ramane o poveste intre cele 1001 spuse pana acum. Dar lasandu-va prada viselor intr-un univers paralel, in care acest om ar ajunge pe cea mai inalta treapta executiva, cum credeti ca s-ar conecta cu „reteaua” baietilor destepti care controleaza tot ce misca-n tara asta? CUM?(pentru cei care vor raspunde ca la Sibiu, le amintesc faptul ca sibienii sunt de cateva secole ameliorati genetic)

Posted in Alien, News | 3 Comments »

3 Responses

  1. Mr.Z Says:

    Clar, nu meritam noi asa ceva. E nevoie de om 100% autohton, pur si neamelioarat….

  2. calatorul Says:

    Amar de adevarat ce spui… dar tocmai l-am ascultat pe Croitoru si am incercat sa nu am prejudecati. Pare mai „ameliorat” decat Boc, dar cine stie cat este de subordonat, ce marioneta de paie o fi.

  3. Cristi Says:

    Noi avem nevoie de un presedinte neamt, nu de un premiu, sau orice alta natie. Cine stie, poate si rrom-ul ala care candideaza ar fi bun :))

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.