lumea de dincolo (de ecran)

Morning madness

octombrie 29th, 2009 by koma

copii adusi la scoala cu masinaProblema asta ma pandeste zilnic. Pentru ca zilnic sunt cateva zone in care ma strecor printre zeci sau sute de masini colorate, incalzite, animate de catei mici albi care-si insotesc micii stapani la scoala, conduse de tatici cu figuri sobre sau mamici sexy in treninguri de firma.

Cand a inceput nebunia asta? Oare toti locuiesc departe, asa dintr-o data? Cel putin la Gen. 16 si 14, pe care le vad zilnic, e o parada mai ceva ca la premiile Oscar. Cum reuseam noi, astia crescuti in comunism, sa ajungem in templul cunoasterii fara bolizi, fara grija zilnica a parintilor sa ne duca/aduca la scoala? Cum a fost posibila educatia in vremurile fara masini, stau si ma intreb. Daca as avea probleme de memorie as putea crede ca nici n-am prea frecventat scoala din cauza acestor lipsuri.

Posted in Poze, Psycho | 4 Comments »

4 Responses

 1. ALex Says:

  good point 🙂

 2. Mr.Z Says:

  Sa vezi prin Bucuresti pe la scolile de fite. Cred ca vin si de la colt cu bolidul. Ambuteiaje, claxoane, injuraturi…
  E.. dar probabil sunt acrii strugurii, ne plangem ca noi n-avem…

 3. koma Says:

  imi pare rau, eu am iaht, dar nu pot sa duc la scoala cu el pe nimeni… de elicopter la fel, nu ma pot folosi.

 4. Laula Says:

  cred ca mai demult cand te mutai, luai in considerare daca ai gradinita, scoala sau piata in apropiere. Pe vremea noastra mamele ne imbracau si ne trimiteau, eventual veneau pe jos cu noi pana la poarta scolii.. Acum toti stam in cartiere figurante la periferie..sau nu stiu.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.