Criza se prelungeste. Preturile pieselor de schimb la masini vor parea tot mai inaccesibile. Drept urmare, multi dintre noi vom alege piata 2nd, parcurile de dezmembrari sau chiar produsele de pe piata neagra.

Poate asa se explica faptul ca ieri, doua masini de marca au ramas fara oglinzi, in doar cateva minute.

Se lasase deja intunericul si mocirla adusa pe strazi odata cu sapaturile arheologice interminabile pentru liniile electrice ii mai risipea din frica acumulata la ultima vizita la dentist. Mai bine sa injuri ca esti plin de noroi, decat o durere de dinti… gandi el.

Instinctiv, isi privi masina, ultima investitie memorabila, un sir lung de rate si evenimente colaterale, in general tangente cu stresul cotidian.

What the …?! Una dintre oglinzi ii cazuse pleostit, ca o ureche de caine fara pedigree,  o zburatoare care a renuntat sa mai lupte pentru traversarea oceanului. Ok, no need to panic, ia sa-l chem eu pe mesterul vecin, mi-o aranjeaza el cumva… macar pana maine…

Nu trecu mult pana cand inarmati cu scule si idei, cei doi reveneau la locul crimei, gata sa stearga din istorie aceasta clipa nedemna de notat.

What the …/What the… ?!?! se auzira de data asta doua voci ale unui duet absurd nascut din ura catre semeni. Oglinda atarnata disparuse… dar o data cu ea si perechea ei. Cercetarile ulterioare, condimentate de injuraturi si vecini, scosesera la iveala inca doua oglinzi lipsa, la fel de meticulos sustrase, la masina alaturata.

Din acest moment, inca 4 oglinzi te asteapta la un pret atragator. Daca te grabesti, le poti avea chiar tu!

ps: orice hot, vandal, retard ocazional care mutileaza un bun este un individ traumatizat, dar asta nu inseamna ca trebuie lasat liber. intrucat politia nu se deranjeaza sa rezolve aceste probleme inerente unei economii in criza, sunteti bineveniti sa ajutati la deparazitarea parcarilor, dupa puterea si stiinta fiecaruia.