lumea de dincolo (de ecran)

Circle of death

noiembrie 20th, 2009 by koma

Criza se prelungeste. Preturile pieselor de schimb la masini vor parea tot mai inaccesibile. Drept urmare, multi dintre noi vom alege piata 2nd, parcurile de dezmembrari sau chiar produsele de pe piata neagra.

Poate asa se explica faptul ca ieri, doua masini de marca au ramas fara oglinzi, in doar cateva minute.

Se lasase deja intunericul si mocirla adusa pe strazi odata cu sapaturile arheologice interminabile pentru liniile electrice ii mai risipea din frica acumulata la ultima vizita la dentist. Mai bine sa injuri ca esti plin de noroi, decat o durere de dinti… gandi el.

Instinctiv, isi privi masina, ultima investitie memorabila, un sir lung de rate si evenimente colaterale, in general tangente cu stresul cotidian.

What the …?! Una dintre oglinzi ii cazuse pleostit, ca o ureche de caine fara pedigree,  o zburatoare care a renuntat sa mai lupte pentru traversarea oceanului. Ok, no need to panic, ia sa-l chem eu pe mesterul vecin, mi-o aranjeaza el cumva… macar pana maine…

Nu trecu mult pana cand inarmati cu scule si idei, cei doi reveneau la locul crimei, gata sa stearga din istorie aceasta clipa nedemna de notat.

What the …/What the… ?!?! se auzira de data asta doua voci ale unui duet absurd nascut din ura catre semeni. Oglinda atarnata disparuse… dar o data cu ea si perechea ei. Cercetarile ulterioare, condimentate de injuraturi si vecini, scosesera la iveala inca doua oglinzi lipsa, la fel de meticulos sustrase, la masina alaturata.

Din acest moment, inca 4 oglinzi te asteapta la un pret atragator. Daca te grabesti, le poti avea chiar tu!

ps: orice hot, vandal, retard ocazional care mutileaza un bun este un individ traumatizat, dar asta nu inseamna ca trebuie lasat liber. intrucat politia nu se deranjeaza sa rezolve aceste probleme inerente unei economii in criza, sunteti bineveniti sa ajutati la deparazitarea parcarilor, dupa puterea si stiinta fiecaruia.

Posted in Psycho | 8 Comments »

8 Responses

 1. bulzan cipri Says:

  :))..mda..deci aici este vorba despre cultura unor romani…care in loc sa munceasca merg si fura.Pai daca omu` avea nevoie de oglinda la masina lui..a zis ca decat sa dea banii pe una noua..ca si asa e criza si e cum e..a vazut doua oglinzi..si hop-top a lasat saracul om cu ochi`n soare.La noi este o vorba..”Hotul neprins e negustor cinstit”..Acesti oameni care fura nu fac altceva sa bage si mai mult in „noroi” si sa ne faca de ras tara.Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

 2. paul Says:

  Incredibil dar adevarat:P, doar in Romania poti auzi astfel de lucruri iar daca vine vorba de politie ce sa zicem se fac ca nu vede si ii dor la basca, iar infractorul petrece stiind ca nu il cauta politia

 3. narcis Says:

  adevarul doare foarte bun articol

 4. fildan Says:

  pana acuma sincer nu am mai auzit de hoti care sa fure oglinzi .. toata lumea asta se duce de rapa is curios ce o sa mai ajunga sa fure?

 5. florina Says:

  Sigur ca nu trebuie lasat liber.Astfel de oameni nu se potolesc asa usor.

 6. raul Says:

  Pai din moment ce romanii nostri frati ajung sa isi cumpere masini in leasing foarte scumpe cand ajung la concluzia ca nu mai au bani pentru a plati leasingu merg cu acestea in ateliere auto schimb piesele cu cele de dacie si le duc inapoi la producator; incredibil cand am auzit acesti lucru mai ales si la stiri nu mi`a venit sa`mi cred ochilor; asa este romanu, e destept dar numai cand e vorba de furt si de inselatorie…

 7. Snake Says:

  who the deuce would steal mirrors form a car, that’s crazy but disturbing in the same way.

 8. Radu Says:

  Frumos Post
  Te astept si pe blogul meu de bancuri http://culmi.blogspot.com
  si poate face si un schimb de link sau banner:)
  O zi buna

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.