lumea de dincolo (de ecran)

Filme

ianuarie 6th, 2010 by koma
 • Paradox – o miniserie englezeasca foarte reusita care se centreaza pe eforturile unei echipe de politisti de a preveni diverse evenimente neplacute de a caror desfasurare sunt anuntati prin intermediul unor imagini primite pe un telescop astronomic. Din pacate sunt doar 5 episoade, dar se anunta/asteapta continuarea ei.
 • Invictus – Nelson Mandela ajuta nationala de rugby sa castige campionatul mondial, trecand peste o serie de piedici ocazionate de tensiunile cu caracter rasist din randurile populatiei. Morgan Freeman nu dezamageste nici de aceasta data. Amintesc versurile poeziei lui Ernest Henley care l`au inspirat pe eroul principal in vremurile cat era inchis: I am the master of my fate/I am the captain of my soul.
 • Armored – ok, stiu ca nu a aparut inca, dar pentru ca le-a scapat producatorilor din greseala pe net, l-am urmarit si eu(promit sa platesc bilet cand apare). Este unul din putinele filme bine facute in ultimul timp si contine o suita de actori de calibru. Filmul urmareste deturnarea unei cantitati imense de bani dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, evenimentele iau o intorsatura neasteptata.
 • Sons of Anarchy – sezonul 2 s-a terminat, la fel de antrenant ca si primul. Merita vazut.
 • The day of the triffids – o miniserie remake a unei idei mai vechi prin care niste plante carnivore scapa libere pe strazi(da, se pot deplasa 🙂 ) si culmea, majoritatea oamenilor orbisera din cauza unor explozii solare.
 • Monsters vs Aliens – animatie foarte haioasa, regia n-are importanta, realizarea si comicul de limbaj sunt savuroase.
 • Law abiding citizen – te tine in priza dar te cam lasa cu ochii in soare pe partea de morala. N-am prins care-i morala, dar cred ca Gerard Butler il bate pe Chuck Norris. 🙂
 • Give`em hell, Malone – parca-i filmul jocului Max Paine, bluruit, intunecat si plin de mistere. Impuscaturi si violenta ca pentru o minte odihnita. Actrita secundara are urme sange romanesc prin vene,ceva quleque chose, dar cam stearsa in film.
 • Dark Angel, un serial suficient de vechi incat sa-l numim clasic, vazut chiar si acum confirma faptul ca atat regizorul James Cameron cat si Jessica Alba(rolul principal) aveau sa urmeze un traseu de succes.

Posted in Alien | 2 Comments »

2 Responses

 1. adis0r Says:

  The Hurt Locker – recomand
  Inglourius Basterds si Planet 51 😀

 2. adis0r Says:

  Doamne mandru avatar am!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.