Pentru ca imi vine greu sa refuz un laptop de ultima generatie imi dau si eu cu parerea despre ideea de ExtraGarantie de Retur de la eMAG cu care vor sa intre tare pe piata.

Marturisesc aici ca nu pot sa schitez acel gest teatral corespunzator expresiei “WOW”. Am intalnit in Statele Unite, acum 15 ani acest concept, care, la vremea aceea, pe cand cuvantul “wow” nici nu se scria asa, m-a facut sa am rezerve despre ideea de profit a americanilor. In timp am reusit sa inteleg mecanismele care stau in spatele acestei gandiri, iar succesul firmelor care aveau motive sa adopte acest concept mi-a confirmat-o inca o data.

Vreau sa felicit echipa eMag pentru optimismul in nivelul educatiei si moralitatii cetatenilor patriei, pentru ca aceste calitati ii pot face pe acestia, sau nu, sa schimbe mereu electronicele din casa doar de dragul nevoii de a avea mereu lucruri noi si stralucitoare, pe gratis. Dar cum o veste buna nu vine niciodata singura, sunt sigur ca si in acest caz exista multe alte motive pentru care s-a ales tocmai aceasta metoda de marketing.

Anul trecut am achizitionat de la eMag un laptop care merge struna, fapt care ma incurajeaza sa cred/sper ca nici eu nu voi fi dezamagit.

Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 336785