lumea de dincolo (de ecran)

Cu mainile curate

martie 6th, 2010 by koma

Inca un pas spre legalitate s-a consemnat ieri in Queens, unde printre halbe, strangeri de mana si tot felul de alte produse specifice sarbatorilor aniversare s-a strecurat si o licenta de antivirus care va pazi de azi cu acte in regula locuitorii pc-ului meu. Tot cu aceasta ocazie, alaturi de alte teme de inalta tinuta inetelectuala, precum laptopuri, hosting, incinte acustice, relatiile dintre copii si parinti, bere, am jonglat putin si pe tema pirateriei, daca tot este la moda.

Din punctul meu de vedere, consider „ilegalist” individul care ar da bani pe un anumit software daca nu l-ar gasi crackuit pe internet. Ca sa fiu mai explicit, nu cred ca pustanii care isi „tuneaza” pozele in photosop sa se laude pe hai-faiv aduc vreun prejudiciu distinsei companii, avand in vedere ca ei n-ar cumpara niciodata acel produs daca acesta ar fi imposibil de spart. Drept este si faptul ca acel 1% pe care majoritatea utilizatorilor il exploateaza din spectrul facilitatilor ar putea fi inlocuit fara probleme de sute de programele freeware, de care multi n-am auzit niciodata.

nod32

Posted in Blogfather, Tech | 3 Comments »

3 Responses

 1. Mortu` Says:

  In privinta pirateriei, incerc sa am cat mai putin piratat pe PC , cand sunt pe windows incerc sa fiu cat mai open-source cu putinta

  Windowsu il am cumparat
  Winamp e free
  Avira e free
  totalcmd e cracked :)))
  Jocurile care ma joc sunt originale : WOW[retras], CS 1.6, CS Source
  In materie de muzica, am multe albume in original avand inve dere ca ascult mult hip-hop romanesc

  ca si piraterie, daca ar fi sa fac un top la mine ar fi iasa:

  filme
  muzica
  programe [foarte putine cei drept]

  La tine, care ar fi o lista descendenta cu ce ai mai mult piratat in PC ? lansez provocare.

 2. Mortu` Says:

  ah da, yahoo messenger , mozilla thunderbird si mozilla sunt free si ele, ca astea le cam folosesc 😀

 3. koma Says:

  de jucat nu ma mai joc de mult. sistemul si antivirusul sunt platite. urmeaza ms-office. ilegale sunt seriile tv, care in mare parte se afla si pe cablu, pe care il platesc.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.