lumea de dincolo (de ecran)

Bad management

mai 7th, 2010 by koma

Poate ati auzit si voi ultima gluma a guvernului: toate salariile la stat scad cu 25%. Nu era mai simplu sa taie 25% dintre angajati? Sa zicem, de dragul progresului, pe cei mai incompetenti. Ce-i opreste pe distinsii guvernanti sa ia o asemenea masura?

a.  Nu-i pot identifica pe acestia, tradand o crasa incompetenta.

b. Acestia le sunt prea apropiati, probabil chiar se identifica in mare parte.

Posted in News, Psycho | 4 Comments »

4 Responses

  1. calatorul Says:

    Azi il ascultam pe Patriciu spunand ca ar trebui concediati 4 din 5 oameni aflati in aparatul birocratic. In schimb, ei infiinteaza posturi, chiar daca declarativ spun altceva.
    Pana sa il aud pe Nastase nu stiusem ca in timpul lui erau 900.000 de bugetari si ca acum sunt 1.400.000…
    Nu stiu daca mai e ceva de spus pe marginea politicii noastre, pe mine ma arunca in groapa de depresie.

  2. koma Says:

    ma consum si eu incercand in zadar sa gasesc o solutie la aceasta problema. dar impertinenta si incompetenta afisata de specialistii gen Vergu, care-si dau cu parerea despre educatie fara sa fi facut parte din proces intr-un fel sau altul, imi taie tot elanul. n-am crezut ca se poate si mai rau, dar este inca loc pentru esecuri.

  3. calatorul Says:

    :)) Uite, in privinta asta eu am devenit „optimista”: cred ca se poate intotdeauna mai rau.
    Incerc sa nu ma mai consum pentru ca imi dau seama ca nu am nici o putere, nici eu singura, nici toti – pentru ca nu putem vorbi de toti in invatamant. Cand i-am vazut pe colegii mei grabiti sa se inscrie la bac, desi nu se plateste si mai si rastindu-se la mine pentru ca am naivitatea sa le spun ca gresesc… Ce sa mai zic? Dar in acelasi timp se plang ca nu sunt platiti si apreciati.

  4. Cristi Says:

    Economia nu-i artimetica 😛
    Nici nu trebuie sa dea afara 25%, ci doar sa dea afara pe aia cu salarii de mii de euro, care nici nu fac nimica. Dar acolo e clientela politica, asa ca vorbim de alte treburi… 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.