lumea de dincolo (de ecran)

Am vrut sa plec din Romania

ianuarie 8th, 2011 by koma

Cernavoda: un caz socant le-a dat de furca purtatorilor de caschete din urbea cu radiatii. La scurt timp dupa ce o tanara este inecata, parintii ei sunt gasiti executati in apartamentul acestora. Tam-tam pe toate posturile, de nici nu mai stii cu ce lac de unghii si-a dat Elena.

Lugoj: in ghena spitalului municipal, un cadavru transat cu precizie medicala[poate pentru ca era langa spital?] ridica sprancenele si tensiunea aparatorilor legii care nu-si mai vad capul. Uitasem sa adaug: cadavrul n-avea cap. Se sfatuiesc psihologii, deontologii, politologii, stirile curg valuri valuri.

La nici o aruncatura de caramida, in Susatra, un tanar in floarea varstei, venit sa-si vada tatal, il si omoara cu aceasta ocazie in bataie pentru ca si-a amintit ca in trecut acesta i-a pus capat zilelor celui mai bun prieten al sau, al omului in general, catelul de care era foarte atasat.

N-am nici acum pofta sa scriu dar parca prea se moare in tarisoara asta in ultimul timp. Sa fie si asta o masura anti-criza, de reducere a platilor? Te pune pe ganduri… Oare ce-o fi in mintea acestor nenorociti? Cum vad ei lucrurile, ce urmaresc? Ce-i supara atat de tare incat ajung sa recurga la acte extreme? Raspunsul, enervant prin simplitatea lui, ne este dat de autorul unei alte atrocitati, la intrebarea reporteritei: domnule criminal, ce aveati de gand sa faceti cu banii pe care sustineti ca vi i-ar fi datorat contabila pe care tocmai ati decapitat-o?

Am vrut sa plec din Romania!

Posted in Alien, News | 6 Comments »

6 Responses

  1. Little Box Says:

    Va fi si mai rau. Iar in strainatate te-ai fi confruntat cu stiri si mai si ca astea. Sau, poate mai grav, le-ai fi vazut live.

    PS: uita de stiri 🙂

  2. frmshk Says:

    Toate-s noi si vechi sunt toate – spune o vorba, nu? Cred ca doar mediatizarea e altfel, in rest, aceleasi lucruri se intamplau si altadata… din pacate, clar. De fugit, poti sa fugi – si e de dorit, de multe ori – dar crezi ca undeva un loc ideal?

  3. Axyy Says:

    Deranjez in legatura cu un parteneriat cu siteul :
    http://www.axyy-filme.com [ 7000 vizite ]
    http://www.onlinemoca.com [ 2000 vizite ]
    Daca esti interesat pot fi gasit la adresa de email

  4. koma Says:

    nu sunt interesat, dar las comentariul pentru eventualii interesati.

  5. terroare Says:

    Eu sunt de parere ca asemenea fapte tot timpul au fost, numai ca oamenii nu au aflat de toate.
    Mai nou presa este ca si un „agregator” de lucruri rele, care are filtrul setat pe lucruri bune.

    Daca fugim de probleme, cine le mai rezolva?

  6. adelin Says:

    Intr-adevar, este un motiv plauzibil si des intalnit in tarisoara noastra. E trist ca oamenii ajung sa ucida pentru bani. E groaznic sa te gandesti ca astfel de oameni traiesc langa tine, fara sa stii ce au comis sau ce vor sa comita. Exista pedofili si criminali, fizic si psihic, de ambele feluri, care traiesc intre noi, poate prin noi si nici nu banuim. Din pacate, cu multi dintre noi, conducatorii au reusit sa faca ce vor, sa ajunga la fapte demne de un animal sau psihopat. Dar, ce e mai dulce decat o societate fara valori morale, fara credinta, fara constiinta unui trecut fabulos …

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.