lumea de dincolo (de ecran)

Rupe tot

februarie 16th, 2011 by koma

Am baut prima data o portocala mixata prin vecini si de atunci am vrut si eu mixerul meu. Pretentiile mele si ce aveam prin buzunare s-au intersectat in dreptul modelului din figura de mai jos, un philips de 600W, care cel putin deocamdata, rupe tot. Si cand zic tot, nu e vorba de morcovi sau alte fructe/legume cu obraz mai gros ci chiar de samburi de portocale sau mere, care vrei nu vrei se mai strecoara la marea inghesuiala. In final totul este o pasta, a carei densitate o reglezi cu apa, gheata, lapte, vodka, miere sau ce mai ai prin casa.

juice

Posted in Blogfather, Poze | 3 Comments »

3 Responses

 1. Mihaela Says:

  Pe langa ca are un gust extrem de bun, este si foarte sanatos sa bei fructe si legume facute asa. Iei toate vitaminele posibile din ele, nu se compara cu niciun suc cumparat, oricat de natural ar fi el.

 2. Pisica Roz Says:

  N-ar fi mai util un storcator? Asta pare cam mic ca si capacitate…
  Oricum, eu sunt adepta blenderelor, robotilor etc. Sunt un must-have al bucutariilor. Pacat ca bunicile noatre n-au apucat sa se bucure de ele… 🙂

 3. koma Says:

  initial ma orientam spre storcator. mi-am dat seama ca un mixer/blender, pe langa faptul ca este vizibil mai ieftin, are un spectru de utilizare mai larg si in privinta sucului, consuma tot fructul, nu 10-50%. poate sucul facut cu storcatorul e ceva mai concentrat, mai soft, dar cand obiectivul e o bautura sanatoasa, treaba asta are importanta mai mica. mai mult, fata de storcator, permite adosul de gheata, iaurt, miere, cam orice, fara prea multe batai de cap.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.