lumea de dincolo (de ecran)

Animal Planet

aprilie 22nd, 2007 by koma

Am fost inspirat sa fac o vizita la gradina zoologica din Debrecen (debreceni állatkert). Stiu, o sa`mi sariti in cap ca iar fac reclama ungurilor cand avem si noi frumusetile noastre aici. As vrea sa surprind nu resursele naturale pe care le au iei(net inferioare noua) ci grija si respectul pe care le acorda acestora. In cateva cuvinte, a fost curat, cu bun gust si in armonie cu natura. Suficient cat sa ma faca sa trec peste retinerile mele in ceea ce priveste vizitarea gradinilor zoologice.

Dar daca totusi mandria de a fi roman e dominanta, poti face o scurta incursiune in gradina zoologica locala(in cazul meu Oradea) unde daca inca nu ti`a cazut nasul de la mirosul pestilential o sa poti sa te bucuri la nesfarsit de privirea pierduta a unor patrupede murdare si plictisite de viata.

Ok, si ce vreau eu cu asta? Poate cer prea mult, dar sa ne trezim odata, asta vreau!

clean and green king of the rock i`m high i`m comming

Posted in Blogfather | 2 Comments »

2 Responses

 1. di Says:

  da poza cu mine de ce n-ai pus ca ma simteam chiar bine in acea gradina, cu rudele mele apropiate!!!!Macar de-ar prinde copiii nostri sa-si duca nepotii in asemena locuri aici in tara ce bine-0ar fi, asa-i ca-s optimista???

 2. alexandra Says:

  poti sa imi dai mai multe informatii despre gradina zoologica?
  cat costa intrarea?
  unde e mai exact?

  multumesc!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.