lumea de dincolo (de ecran)

Cinefilu` amator

iunie 19th, 2007 by koma

Vacancy – un film cu suspans continuu, in care 2 tineri ajung la un motel izolat in munti in care descopera camere video ascunse si casete continand crimele violente comise si filmate de managerul motelului, obsedat de filme snuff. Ei constata ca daca nu reusesc sa evadeze vor fi urmatoarele victime ale maniacului de la receptie.

Alone with her – in care se surprinde lejeritatea cu care orice voyeurist poate sa-si satisfaca poftele in societatea tehnologizata de azi. Mai exact, povestea unui tanar aparent cumsecade, educat si priceput in ale pc`urilor dar care ajunge un criminal in serie coplesit de patima lui pentru trasul cu ochiul in viata privata a tinerelor izolate.

Perfect stranger – halle barry – o jurnalista incoruptibila si bruce willis in rolul magnatului care-si permite sa mai greseasca la cati bani are, destul de stersi(imbatraniti/expirati) dar finalul face toti banii. n-am ghicit cine-i faptasul :).

Just my luck – o comedie savuroasa in care o tanara recunoscuta pentru norocul care`o insoteste la tot pasul(Lindsay Lohan) si un tanar ghinionist ajung sa schimbe aceste trasaturi in urma unui sarut. (am recunoscut`o si pe Samaire Armstrong, care joaca rolul lui Anna in The O.C. – pe care`l urmaream cu placere intr`o vreme)

Posted in Blogfather | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.