lumea de dincolo (de ecran)

Truelove

august 4th, 2007 by koma

truelove.jpg

Am folosit insfarsit fantasticul Canon S3 IS si al sau magnific 12x asa cum ar face`o un paparazzi pasionat de munca lui de zi cu zi. Altfel spus, am ochit spre tinerii nevinovati ce se intretineau[se tineau intre ei] sub privirile neputincioase ale pensionarilor inlemniti zile intregi in balcoanele din blocul turn de vis-a-vis si tzac-tzac, gata instantaneul de scandal.

Evident vor sari pe mine toate mamele tinerilor spontani ai zilelor noastre: ce-ai mah pezevenghiule cu nevinovatii? ti-e ciuda c-ai avut copilaria lipsita de buci  evenimente fericite ca astea?

Iar eu deloc rusinat le voi raspunde cum ca nu`i problema ca`s pozitii indecente pentru ca nici vremurile noastre nu`s decente. Dar daca`s facute in public, de ce sa nu le public?

ps: ca sa nu credeti c`ati castigat concursul de miss indecentah` da`mi sade bine , cu amabilitatea lui Loredana pe pagina lui Andrei avem niste filmari din Timisoara aici.

Posted in Blogfather | 9 Comments »

9 Responses

 1. Loredana Says:

  Mda… dupa imaginile prezentate si de Andrei la el pe blog (un video pe care il vedeti aici pe 28 iulie http://craitoiu.blogspot.com/2007_07_01_archive.html )putem sa mai dorim bun simt?

 2. Hacky Maximus Says:

  Poate era doar un nevinovat… scarpinat 😛

 3. Dracushor Says:

  Cine stie, deja babele primeau infarct, pe vremea lor acest lucru se facea doar in casa cand erau casatoriti blablabla… in rest intrebativa bunicile! :))

 4. Hacky Maximus Says:

  Drace, bunicii, ca exponenti ai unei generatii trecute, aveau ceea ce se cheama „bun simt”.

 5. amedeah Says:

  Avand in vedere ca fiecare generatie socheaza generatie precedenta, sunt ffff curioasa, copii lor ce o sa mai faca?

 6. Shoricika Says:

  La naiba! Tu erai ala cu camera?! Pacat ca n-ai stat pana la final cand s-a incins atmosfera 🙂

 7. Andrei Says:

  Se intampla foarte des ceea ce vedem in poza de mai sus, dar si in filmuletul de pe blogul meu pe care vi l-a aratat Loredana mai sus!

 8. haha Says:

  laba trista =))

 9. dragos Says:

  This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender\’s friend request. – nu merge vazut 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.