lumea de dincolo (de ecran)

www.peninsula.ro

iulie 29th, 2006 by koma

x-vineri-

Sunt deja de ieri aici(Targu Mures), dar n-am apucat sa scriu nici 2 vorbe. concertul asta insa mi-a dat aripi(The Rasmus). Nu mai sunt nici rocker, nu mai sunt nici alternativ, dar am luat parte la valul de oameni miscati sincron. A fost o reusita deplina, mii de oameni sareau la unison sub stroboscoape, lumini, efecte de sunet. se transmite live, incercati cu incredere. Am mai prins niste acorduri sterbinszky dar eram prea obositi ca sa mai stam. Mi-a parut rau de ATB, care urma chiar dupa o ora, dar mi-ar fi produs mai multe regrete decat placere. o sa revin.

-sambata-

Am ajuns cam tarziu in peninsula, dar am prins aquasky, care m-au surprins tzopaind instantaneu si ulterior anuntati cu mare asteptare yonderboi, care n-au reusit sa ma prosteasca. muzica era extrem de antrenanta si placuta, dar la o analiza banala descopereai ca farmecul e dat de diverse beat`uri de succes de la u2, depeche, pink floyd, doors, multe altele.

-duminica-

N-a mai ramas vreme decat pentru concluzii. Ne-am repezit cu un A6 care ne-a picat la fix(cine stie unde-i agentia de bilete in tgm si mai ales la ce ora era un tren decent inapoi). Dupa o oprire inorata pe Feleac si cateva reprize de ploaie torentiala am ajuns insfarsit in urbea X.

Sunt nevoit sa punctez organizarea deosebita, logistica(la orice ora gaseai de la paine cu untura la tricouri haioase, programul de recuperat pet-uri si doze contra hrana, altele) cat si acalmia generala(nici un ranit, nici o scena morbida). See ya next year!

Posted in Alien | 2 Comments »

2 Responses

  1. gety Says:

    anul acesta nu mai vin the rasmus la peninsula?

  2. dynasty_1508 Says:

    Pai au fost la coke live:X

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.