lumea de dincolo (de ecran)

Movies

noiembrie 19th, 2007 by koma

1. Scrubs – serial de comedie. Sunt sigur ca nu e pe toate gusturile. Si eu la inceput am fost cat pe ce sa renunt la vizionarea lui pentru neseriozitatea cu care trateaza un subiect atat de serios precum medicina. Dar am realizat ca nu asta e important ci abordarea pshicului uman. Apreciez anticiparea situatiilor cu diverse posibilitati de evolutie, in functie de diversi parametri. Cred ca jumatate din film este ceea ce se intampla in mintea eroului principal, felul in care el interpreteaza lumea din jurul lui sau felul in care le anticipeaza miscarile(adesea inselandu-se). Pana la urma e ok.

2. Balls of Fury. – Superb. Noroc ca am dat o fuga pe IMDB sa aflu ca de fapt nu este nici Rodriguez nici Tarantino, desi miroase puternic in genul respectiv. Au luat un film chinezesc clasic in care eroul este pregatit pentru lupta vietii, unde binele si raul sunt foarte clar demarcate, scenele cu temple, antrenamente in masa, decoruri superbe, costume traditionale… doar ca … nu a fost o lupta traditionala ci un concurs de Ping Pong.

3. Waitress. – Povestea unei tinere talentate in arta tartelor dar ajunsa intr-o situatie aparent fara iesire, cu un sot distrus si lucrand pe bani putini intr-o cafenea. Cu toate ca povestea se complica si mai mult, gaseste putere sa o rezolve singura. Dialogul si accentul de sud sunt savuroase.

Posted in Image in motion | 2 Comments »

2 Responses

  1. oana_anca Says:

    Vad ca ai facut un adevarat sport din „filmele tale”. Si eu care credeam ca e doar un simplu status 🙂

  2. koma Says:

    neah… il tin acolo sa adun lume pe blog 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.