lumea de dincolo (de ecran)

Annoying yahoo

ianuarie 6th, 2008 by koma

yahooo.jpgLa o nevinovata instalare de messenger ma pomenesc cu generoasa propunere a celor de la yahoo sa imi setez ca pagina implicita pagina lor si motorul de cautare sa fie… tot al lor. Bifez si eu ca tot omul ca nu si nu… si iar nu (acolo unde imi zice sa nu ma mai deranjeze) ca la o noua deschidere a browserului sa dau peste aceiasi propunere indecenta. O consider obraznicie curata, stiu ca e gratis yahoo dar vine cu reclame in partea de jos de care nu te mai intreaba daca vrei sa scapi, insa in browserul meu n-au ce cauta. Asa ca am purces la o dezinstalare a efectelor secundare direct din add/rem programs. Hai noroc!

Posted in Blogfather | 2 Comments »

2 Responses

  1. madalin Says:

    Asa-ti trebuie, daca la instalare n-ai ales Custom. Acolo poti seta toate prostiile si debifa instalarea Yahoo Toolbar (pe care vad ca l-ai instalat) si inclusiv debifarea set yahoo as my homepage.. 😛

  2. koma Says:

    eu cred ca nu vezi clar. e drept ca n-am ales custom dar nu garantez ca are custom decat pe standalone. anyways nu asta era problema, ci faptul ca te pune sa alegi ceva si nu tine cont de optiunea ta.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.