lumea de dincolo (de ecran)

The hard way

septembrie 25th, 2006 by koma

sampleCum dracu sa nu fiu suparat?

Nu e prima data cand secretara intra stresata deranjandu`mi activitatea pe motiv ca „nu poate imprima”… Deobicei e o chestiune banala, dar de data asta e sistemul. Si nu ma refer la sistemul de calcul.

Pe scurt: ministerul inventeaza ceva. trebuie sa trimita tuturor. editeaza. printeaza. faxeaza la noduri. pretinde nodurilor sa trimita centrelor. cere nodurilor sa ceara centrelor sa trimita tuturor. astfel, cei carora le sunt destinate informatiile se trezesc cu niste fisiere imense pdf care contin niste tifuri ale unor pagini cel mai adesea scanate stramb si la o rezolutie indoielnica, dictata de puterea faxului intermediar. imprimantele cu mai putin de 4Mb buffer cedeaza in fata acestor primejdii. cele care scot dupa suficiente secunde/minute incat majoritatea secretarelor stresate au anulat procesul sau stins calculatorul crezand ca s`a blocat au ca rezultat niste pagini scrijelite haotic si cu mari pete consumatoare de toner.

Daca as fi eu cel care implementeaza strategia, as asigura un server pe care sa se poata conecta toate scolile si sa`si ia tot ce`mi debiteaza mintea. ar fi ieftin, rapid, de calitate. dar nu sunt eu cel care implementeaza.

ps: ca sa nu divulg numele specialistilor am sters zonele respective.

Posted in Blogfather, Poze | 1 Comment »

One Response

  1. blinder Says:

    Mdap.. se pare k nimic nu s`a schimbat in bine de cand am plecat de acolo ;))

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.