lumea de dincolo (de ecran)

Intr-o frumoasa zi de martie

martie 28th, 2008 by koma

Eu vinerea nu lucrez. Cel putin nu pe bani :). Asa se face ca eu vineri imi rezolv restul problemelor care se aduna in jurul meu cand eu lucrez. In vinerea asta mi-am propus sa ma prezint la laboratorul de analize pentru a-mi exercita drepturile de cetatean cu gratuitati medicale. Pentru ca nu am fost singurul care s-a gandit preventiv ca cine se scoala de dimineata ajunge singur la analize, in jurul meu era o gloata te cobai asteptandu-si intepaturile. Printre ei si o doamna de varsta a 3-a si-a facut temele de-acasa aducand o proba de urina. Recipientul consta dintr-o sticla de Prigat de banane si capsuni umpluta constiincios. Poate era doar o strategie pusa la punct de laboratorul de analize pentru ca instantaneu toti cobaii incruntati s-au inveselit.

***

Cand ai o anume jena la ace in vene primele minute dupa „operatie” sunt traite la alta intensitate, cu zambetul viclean al victoriei. Cu zambetul asta tembel ma indepartam si eu de locul crimei cand depasind 2 pensionare cochet asortate cu posetute si caciulite surprind suficiente informatii pentru a-mi forma o imagine la zi a ingeniozitatii romanesti:

– nu ma pricep eu dar au aratat la televizor niste instalatii, plin de fire si butoane pe care omul le avea la el, pe sub camasa si fura toti banii din bancomat!

– phii comedie! asta mic al meu sta toata ziua la calculator dar nu stie decat joc, joc, joc…

Posted in Blogfather | 3 Comments »

3 Responses

  1. Z0ltan77 Says:

    Super tare! De ar face ceva folositor… :))

  2. DeBlog Says:

    La ce sa te astepti… Romania

  3. tyb Says:

    eu am si uitat sa ma duc la analize… :-S

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.