lumea de dincolo (de ecran)

Din ciclul: „La t??i ni` greu…”

aprilie 23rd, 2008 by koma

In cateva minute am facut cele 3 poze fara sa-mi dau seama cat sunt de legate. Fac parte din acelasi ciclu :). Prima are ca protagonist un comunitar curat si sanatos la prima vedere dar criminal in serie pe motiv de foame. Intentiile lui vizau porumbeii nevinovati care se cufuresc de cativa ani sub scuza „No Problem”.

A doua a fost facuta din intamplare, eu urmarind planul secund, in care un emo neinteles de semenii lui incerca sa impresioneze niste fete aprinzand chibrite pe diverse traiectorii. Am remarcat apoi ca in primul plan isi vedea nederanjat de somnul lui un alt tip caruia nu-i mergea prea bine.

Si in cele din urma doar cronologic, dar pe departe preferata mea vizeaza mutarea cu oale si tzoale a celei mai fucked-up-retard vecine pe care-ai putea-o avea ever! Nu puteam sa cred! Bunul simt a invins! Odioasa a plecat. Doi tuciurii, foarte posibil rude, ii carau acareturile. Nu vreau sa detaliez, poate alta data, dar sigur e ceva necurat in aceasta mutare spontana.

Posted in Alien, News | 5 Comments »

5 Responses

 1. blinder Says:

  lol.. sper ca de Pasti sa se produca o minune si sa scap si eu de o vecina despre care am doar pareri ce pot fi considerate obscene.

 2. dooda Says:

  Zi mersi ca ai scapat! Cred ca oricine are un vecin de care ar vrea sa se descotoroseasca. ( by the way, imi place ideea cu muzica pe blog. m-am trezit topaind dupa ce am ascultat prima melodie )

 3. koma Says:

  si eu am preluat ideea de la altcineva, poti sa-ti faci gratuit hosting si playlist pe site-ul ala.

 4. Deea Says:

  ce pierdut in spatiu pare cainele din prima poza :)) nici n-ai zice ca are ganduri diabolice

  poza a 3-a e buna de reclama la altex :))

 5. dev Says:

  Cainele-i tare debusolat … de foame 😀 … sau nu mai stia de el intre atatia porumbei? Felicitari cu vecina … te invidiez … am si eu o familie care mi-as dori sa se mute 😀

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.