lumea de dincolo (de ecran)

Seasons

octombrie 10th, 2006 by koma

sg1 Exact, sezoanele [ca sa nu traduc anotimpurile], astea sunt la moda acum. Filme bune n`au iesit de cativa ani, jocurile par toate la fel. Nu mai e nimeni curios daca fatza personajului are 100 sau 1000 de poligoane, nu mai e nimeni surprins de nimic. Asa ca ne raman sezoanele. Dar ce sunt sezoanele?
Nimic mai mult decat un drog lent, dar sigur. O telenovela profesionista. O serie de episoade grupate tematic. Comedie, SF… orice. O metoda de evadare. O poarta spre alte lumi. Hopa, aici chiar am nimerit`o, pentru ca eu ma uit la un serial cu porti. Stargate SG1. Si la altul… Stargate Atlantis.sga
Aparent niste prostioare, sunt sustinute de profesionisti atat la nivelul filmarilor cat si la idei. Sunt explorate multe aspecte ale teoriei relativiste, mecanicii cuantice, istorie, religie, psihologie, medicina, biologie, chimie. Si nu te prostesc. Dar dau dependenta. Ce ma fac acum, ca le`am devorat?(din primul s-au scos 9 sezoane si jumatate – dupa care au oprit filmarile in mod barbar iar din al doilea 2 sezoane si jumatate – cred ca e oprit si asta din productie).

Am mai vazut:

 • LOST
 • Sopranos
 • Battlestar Galactica

Urmeaza:

 • 24
 • X-Files

Posted in Image in motion, Poze, Psycho | 4 Comments »

4 Responses

 1. Marius Muscalu Says:

  ei…cum adica nu au iesit filme bune de cativa ani ?

 2. koma Says:

  sa zicem de 2-3 ani. ia numeste tu niste filme bune 🙂

 3. blinder Says:

  stargate fan.. me 2 😀

 4. patryk Says:

  eureka, greys anatomy, everybody hates chris, survivor, nip tuck…baga mare!!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.