lumea de dincolo (de ecran)

Ga?ca de la Prim?rie

iunie 6th, 2008 by koma

nu cred in oameni albi si negri. nu exista oameni rai si buni. fiecare lupta intr-un fel sau altul pentru bunastarea lui personala. daca aceasta lupta devine murdara se datoreaza sistemului care permite aparitita acestor mecanisme.

o eficientizare a sistemului administrativ [si aici nu cred ca trebuie sa inventam roata, exista sisteme de management deja brevetate si testate in tarile europene] ar duce automat la scurtarea lantului birocratic al slabiciunilor.

orice afacere, fie ea curata sau nu, are doua parti, vanzator si cumparator, cerere si oferta. nu sunt vinovati doar cei care cer/impun ci in aceeasi masura si cei care raspund la acest mecanism, in loc sa-l desconspire.

sunt rezervat in perspectiva unor mari succese indiferent de omul ales, pentru ca inca populatia ca intreg actioneaza haotic, fara a constientiza forta pe care o are prin simpla aplicare la unison a unor reguli, fie acestea etice, civice sau parte a constitutiei. desigur, exista puterea exemplului, exista dorinta de mentorat, exista intentia de a impune rigorile legilor, dar mai presus de toate e timpul, care la noi e ramas in urma.

mult succes!

acesta a fost raspunsul meu la unul din articolele proaspatului nostru ales, Ilie Bolojan referitor la diferentele de caracter ale angajatilor primariei. nu spun ca nu exista oameni de caracter, nu spun ca nu exista scursuri ordinare, dar aceste tipologii duc intr-un final in acelasi loc, mai repede sau mai tarziu, in functie de sistemul aplicat si rigoarea aplicarii acestuia.

Posted in Alien, News | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.