lumea de dincolo (de ecran)

Sangeorz Bai – locul cu pricina

august 7th, 2008 by koma

tocmai am dat de reteaua binevoitoare si neprotejata a unui particular… asa ca fac un copy/paste din txt-ul salvat pe desktop.

***

ora 9, terasele cam inchise, se face inventar. ud peste tot, plouase. aer rece de dimineata. ajungem in final de unde am plecat, la poalele hotelului Hebe, cel mai inalt si comunist din statiune. terasa e ingrijita excesiv, cu fantani, plante, pitici si multe alte prostii inghesuite. cafea elita 1.5lei, cam slabuta.

tanara chelnerita nu`l lasa pe andi la apa curgatoare din ulciorul chicios, asa cum nu lasa o familie de moldoveni sa stea cu fetita pe marginea altei fantani la poze. chelnerita asta avea o mina acra. nu zambea mai deloc, desi natural parea destul de frumusica. o singura data i-am surprins un zambet fugar si viclean, asa ca pentru ea inghesuita intr-un colt, cand niste clienti ii inmanasera bacsisul separat de nota la iesirea de pe terasa.

familia de moldoveni era compusa din sot sotie fetita 1 an si 2 soacre imense cu palariute care se intreceau in cresterea corecta a micutei. la poze, dupa incadrarea corecta in ecranul aparatului cu film a tuturor personajelor, micuta incepe sa planga isteric la care una din soacre ii face cruce pe piept, ca cica doar atunci rade, dar n`a tinut. ulterior si-au dat seama ca nu era necesara inghesuirea pentru ca un pas inapoi era suficient pentru largirea cadrului.

o alta cestiune ce nu mi-a dat pace a fost poezioara de pe meniu care incerca printr-o lingusire penibila sa bage tanara afacere in istorie, sfidand regulile limbii romane. astfel, la nici 2 randuri distanta, „ati” se scrie ba impreuna ba despartit.

***

s-a rupt patul sub mine si cand am vrut sa`l repar mi`a cazut un lemn greu pe picioare … traiesc inca, desi cu o taietura cam urata. nasol e ca patul a cazut pe laptopul ascuns sub pat…

vecinul momentan de camera este din iasi, s-a mirat de agerimea cu care am rezolvat patul rupt, gasind o solutie de moment prin asezarea unui mic fotoliu sub partea distrusa. a doua zi am constatat ca nu eram departe de o noua cazatura pentru ca si fotoliul era fisurat. acum a venit un instalator si a mai varat cateva holsuruburi si treaba pare stabila.

am solicitat la receptie sa ne mute cumva impreuna, macar eu sora-mea si andi, daca nu cu tata[mai bine nu, ca e foarte dificil], dar inca nu am primit raspuns ci doar sugestia sa-mi combin vecinul sa se mute… ceea ce nu suna deloc placut… chiar daca sunt aproape sigur ca n`ar refuza. e un moldovean foarte intelegator, are biblia la capatai. cam de varsta mea. asistent medical la urgente.

Posted in Blogfather, Poze | 3 Comments »

3 Responses

 1. Alinlove Says:

  🙂 Radule nush daca-ti mai remember me…da navigand pe aci vazui noua pagina teroare! Mah ma inclin si imi scot palaria! Ca sa nu fiu off-topic- sa-ti traiasca copilu si grija cu coarnele 🙂 succese nebanuite pe viitor!
  p.s.: n-am uitat de beri!

 2. koma Says:

  bine ai revenit in spatiul bidimensional alin. nu e chiar copilul meu, dar suntem rude, e al sorei mele.

  sper sa te bucur si cu alte postari.

  ps: nu stiu tu ce masina ai, dar eu am vandut astra :). acu conduc un gandac mic din cand in cand.

 3. Alinlove Says:

  Cum ai putut face asta? 🙁 Noah ce gandac ai acu? Eu nu o vand da sa stiu ca o tin aci pana putrezeste! mah mi-e draga..prima masina..prima iubire..nu pot Radule sa o dau! nevasta ma tot bate la cap sa o dam sa luam alta dar..nu ma lasa inima! 🙂 ce gandecel ti-ai luat?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.