lumea de dincolo (de ecran)

Respectul, o chestie relativa

noiembrie 23rd, 2006 by koma

Ora 9 dimineata. Un cer noros si greu folosit pe post de perdele de intunecare intr-o sala de clasa. Un profesor pedant, inalt, tanar, cum toti parintii isi doresc, avea sa prezinte un film educativ. La cat era de calm si zambitor parea profesor de religie.
Pierdut printre fire, prize, banci, genti, scaune prafuite, stresat de zecile de task`uri care`mi stateau in coada de asteptare, am inceput sa delirez. Se facea ca aud in jurul meu vocile elevilor: Urmeaza un film porno? .. O sa avem parte de ceva fofoloance… , pacat ca n`avem femei in clasa, aaa… pai eu am fost deja cu fetele acolo… dom` profesor, aveti o linie pe gat… pe grumaz…

Apoi m-am trezit. Asta e scoala romaneasca. Urma un film infiorator, Strigatul mut, documentar despre avorturi. Am fost atat de suparat, incat am reusit sa spun doar: ati auzit de respect? si am plecat

Posted in Blogfather | 4 Comments »

4 Responses

 1. Marius Muscalu Says:

  dar nu stiai ce film o sa puna ? au pus asa fara sa va anunte ?

 2. koma Says:

  stiam exact ce film o sa puna. stiau toti. doar ca nu erau marcati deloc de eveniment, era doar o pierdere inutila de timp. asta nu ar fi nimic daca nu si`ar exterioriza nepasarea si atitudinea fata de aceste aspecte.

 3. blinder Says:

  jenant.. dar oarecum logic 🙂

 4. fair_circle Says:

  Ar fi trebuit scuturati un pic… chinuiti, daca imi permit, cu filmul, de vreo cateva ori pana le piere graiul. eu am auzit de respect, da’ pe astia cred ca i-as fi trosnit.
  mda… de-asta nu sunt profesoara 😛

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.