lumea de dincolo (de ecran)

Dove l`amore

mai 4th, 2006 by koma

x!Da, stiu … nu e simbolul iubirii ci al pacii, prieteniei, nevinovatiei, curateniei. Orice numa iubire nu. Dar asta mi-a venit si pentru ca eu sunt composer`ul, imi fac de cap cu titlurile.

Ca sa nu uit, e vorba despre antena mea parabolica. Ea antena nu prea mai prinde mare lucru, e doar un reper. Sa stie lumea unde stau, sau mai nou, sa stie porumbita unde si-a lasat oo-le. Mai precis oul, ca anul asta procedeul e demo, nu se stie niciodata cand ninge. Si anul trecut am avut porumbei in antena. Si acu 2 ani. Deobicei ies mai pricajiti, poate ii strange antena, sau metalul din abundenta le zburleste penele de frig. Sa vedem ce`o fi anul asta, ca la un copil rasfatul e nelipsit.

Dar sa va zic mai departe, ca ma furara amintirile. E foarte destepata porumbita mea. Cum simte pericolul apropiindu`se de cuib cum zboara si da disperata din aripi, scoate cele mai stridente sunete, numai sa`mi distraga privirea spre alta zona decat spre cuib. Se mai invarte pe crengile din apropiere si revine indata ce pericolul a trecut.

ps: ok, e foarte posibil sa fie turturele, dar conteaza? 😀

Posted in Alien | 3 Comments »

3 Responses

  1. LittleBro Says:

    nu se vede foarte bine dar eu cred ca e gugustiuc

  2. admin Says:

    Rezolutia initiala am nenorocit`o eu din cauza „la viteza descarcare” dar cred tot mai mult ca`s turturele, adica gugustiuci, varianta demo a porumbeilor.

  3. Hacky Maximus Says:

    si eu zic ca-s turturele si am ochi de cunoscator – in trecut am avut 2 papagali, pe Polo si pe Coco 😆

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.