lumea de dincolo (de ecran)

Scandalul diplomelor false

noiembrie 15th, 2008 by koma

Cum s-a ajuns ca doar datorata strainilor, aflati mult inaintea noastra in lantul trofic, sa stim si noi ca geme tara de specialisti de carton, investiti cu dreptul de practica medicala de catre prestigioase lacasuri universitare, precum Universitatea Oradea?

Pai uite cum, prieteni. Parlamentul e plin de profesori universitari, sau de prieteni de profesori universitari, de doctoranzi, masteranzi. Cum sa arati cu degetul spre legiuitor? Cum sa indepartezi pe cineva care singur face regulile jocului? Mai mult ca sigur va fi doar un foc de paie, sau vor cadea 2-3 amarati, care n-au prea mare legatura cu fenomenul, dar este un bun inceput. Si poate urmatoarea revolutie, cea spirituala, petrecuta in capatzana fiecaruia dintre noi o sa ne scape si de ciuma care afecteaza toate centrele decizionale ale statului.

Surse: adevarul , cotidianul , romania libera

Posted in Alien, News | 3 Comments »

3 Responses

 1. calatorul Says:

  ;)) parca link catre adevarul nu era ieri!

 2. koma Says:

  tu chiar citesti ce scriu aici 🙂

 3. Mortu Says:

  koma, vine un amarat cu putina experienta „domnul Ion Pistol” ceva membru in ceva organizatie de tineret si vrea sa tinteasca mai sus.

  Ce sanse are contra un Masterand / Ruda cu unu din politica / sau unu greu de la facultate cu titluri de te saturi pana sa le pronunti „Lector univ. ing. dr.” si mama lor mai stie cate :))) … NICI O SANSA

  oricum nu se poate schimba nimic pana cand tineretu nu ia fraiele si incearca. Darrrr, cine ii instruieste pe tineri ? aceasi batrani obositi cu minte comunista.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.