lumea de dincolo (de ecran)

Noaptea reducerilor la Lotus Center

noiembrie 22nd, 2008 by koma

Daca esti pasionat de shopping si vrei sa fii in ton cu masurile anticriza, Lotus Center te invita sa-ti cheltui banii in noaptea de 22 Noiembrie, incepand cu ora 17:00 la Noaptea reducerilor. Mai jos e pliantul cu reducerile corespunzatoare fiecarui magazin.

Posted in News, Poze | 7 Comments »

7 Responses

 1. raul Says:

  Ce pot sa spun am fost in data de 22 noiembrie in lotus center si pe nici un magazin nu era afisat un anut despre cat era reducerea.
  In fine nici pe haine nu ierau afisate pe etichete mie mai mult mi sa parut o facatura doar de a atarge clienti si au avut supces a fost foarte aglomerat lotusu dar nu vedeam pe nimeni cu o plasa in mana sasi fi cumparat ceva.
  Si eu am vrut sami cumpar o geaca din mahazinul nike care avea pretz de 800 ron sa fim seriosi atunci pretul initial cat este? de 1000ron?

 2. Narcis Says:

  Foarte bune reduceri dar ma gandesc daca se aplica si in magazine…

 3. Ciprian Says:

  Pai am fost destul de recent in Lotus Market dar nu am vazut prea multe afise cu „reducere” dar erau cateva..Pai e bine ca se mai fac si reduceri pentru ca in perioada aceasta este criza financiara…Merg multi oameni cand aud de oferta si reduceri..E bun lucrul acesta..:-P

 4. Patricia Says:

  Ce bine :)) pacat ca eu nu am auzit inca de asta si 22 a trecut deja. Nu conteaza poate data viitoare. Ar fi foarte fain daca ar fi reduceri mari nici nu va puteti imagina cat de greu e sa gasest ceva ieftin si de calitate!!!!!!!!!!

 5. cosmina Says:

  Pacat ca nu a fost afisate reduceri pentru ca puteai gasi o geaca mai ieftina. mai incearca si du-te sa vezi ca poate acum poti sa-ti cumperi la reducere.

 6. Cipri Says:

  daca ar fi fost toate ca si la Kenvelo era ceva dar asa ….

 7. Bogdan Says:

  Pai ar fi fost frumos daca ar fi fost reduceri de care sa stie toata lumea …iar reducerile sa fie reduceri nu cum putem vedea la „adidas” unde scrie ca sunt reduceri pana la 20% dar as fi curios sa stiu de la cat au inceput reducerile acelea „mari”….hmmmm chiar daca au fost reduceri neoficiale sau cum au fost totushi nu cred ca au fost prea multe vanzari in lotus pe 22 noiembrie 😛

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.