lumea de dincolo (de ecran)

Concurenta

decembrie 14th, 2008 by koma

Daca esti un impatimit al lumii digitale hai la TechoMarket, in noul Real. Poti sa-ti achizitionezi un tv full hd Samsung la 4699.90lei. Sau daca nu iti permiti, tot in acelasi magazin, acelasi produs la doar 4299.90lei. Ai si poze alaturi.

Posted in Alien, News, Poze | 8 Comments »

8 Responses

 1. Alex Says:

  ff tare, ieftin o diferenta mare mare, ce sa zic mai mult sa mergem sa ne cumparam fac pariu o sa zica, ca cel pe care vrem sa-l cumparam e cel scump si de alea ieftine nu mai au :))

 2. raul Says:

  Interesant de obicei in Romania se intampla lucruri neobisnuite cum este si aceasta 1 produs la doua preturi total diferite probabil din cauza crizei financiare cei din magazin s-au hotarat sa puna acelasi model de televizor da 2 preturi total diferite incercand si poate chiar reusind sa pacaleasca anumite persoane care nu sunt atente decat la performanta acestui televizor…

 3. magui natalia Says:

  Asa se intampla in magazinele de la noi, nu ii intereseaza nimic fac lucrurile de mantuiala.Din cauza asta acelasi televizor este pus la preturi diferite.

 4. Bogdan Says:

  Pai ce sa zic … hmmmm asta este Romania actionand impotriva crizei financiare cred … este incredibil ce poti vedea cateodata chiar si intr-un supermarket totusi daca au reusit sa faca ceva bani stiti cum se zice „hotul neprins e negustor cinstit” iar pe cei care au renuntat la televizorul scump si lau ales pe cel de la real realizand ce diferenta este ce sa le zic decat felicitari :D:P

 5. Anamaria Says:

  Poi asa sunt oamenii din Romania actioneaza fara sa se gandeasca la consecinte si isi cumpara tot felul de lucruri ca sa nu fie mai prejos ca restul oamenilor.

 6. dani Says:

  asa s-a nascut romanul invidios pe vecinul sau care si-a pus antena pentru nu a fi mai prejos ar fi instare sa isi taie si stalpii si pomii sa isi puna antena

 7. ioan Says:

  Oameni ca-si in acest text s-au intilnit si in sat la mine , si-a pus o persoana si asa s-au pus tot satul caci asa este romanul ,nu se lasa in urma.

 8. marin Says:

  se zice ca romania esta in criza financiara si ne mai dam seama ca romania este foarte saraca. in romania se intampla lucruri neobisnuite cum este si acesta un produs la doua preturi total diferite iar oameni de la tara isi pun antene parabolice.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.