lumea de dincolo (de ecran)

Muvies

decembrie 28th, 2008 by koma

Seven pounds – Will Smith loveste din nou. Un actor complet, de data aceasta in rolul unui agent de la fisc ce-si dezvaluie pe parcursul filmului tragicul secret ajutand oameni in conditii terminale. Realizarea nu e mare lucru, bugetul cred ca a fost minimalistic, dar naturaletea personajelor principale surprinde placut.

Prison Break – sezonul 4 [se pare si ultimul] e pe terminate. Bucurati-va cat mai puteti.

Criminal Minds – Un serial foarte bine documentat care trateaza psihologia crimelor in serie urmarind munca unei echipe profesioniste din cadrul FBI, specializata in analiza comportamentala. Sezonul 4 e pe terminate, cred ca e loc pentru inca 100 pentru ca materialul de inspiratie e infinit.

Stargate Atlantis – sezonul 5 se apropie de final, inchizand serialul. Haios e faptul ca ultimele 2 episoade au aparut pe internet inainte de a fi lansate oficial. Urmeaza Stargate Universe, un concept despre care se crede ca are forta sa recucereasca fanii Stargate.

Posted in Image in motion | 5 Comments »

5 Responses

 1. TyB Says:

  Criminal Minds Rocks! imi place serialul foarte mult (desi ma uit in maghiara la el).

  Simply: criminal! 😀

 2. Dani Says:

  La Multi Ani domn profesor !!! Tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca !!!

  @on eu sunt fan Stargate dar parca Atlantis nu m-a impresionat atat de mult (dupa SG-1 mor).. lipseste farmecul lui O`Neill 😛 .. sa speram ca Universe ne va impresiona si mai tare..

 3. palconi Says:

  La multi ani 🙂

 4. Stefy Says:

  Criminal Minds e bun, la fel si Prison Break, dar de PB nu sunt asa atrasa, tocmai pentru ca e prea la moda. Bine am si eu slabiciunea mea cu Anatomia lui Grey :)) 😀

 5. luci Says:

  Chiar au ramas fara idei la prison break?? eu ma cam indoiesc ca e ultimul sezon….

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.